weddenbonus nieuws

Dagelijks € 5 freebets bij 888Sport op Oranje getint WK Darts

Belangrijke Informatie

Deze actie is verlopen. Bekijk ons Wedden op WK Darts Overzicht voor andere interessante aanbiedingen omtrent het Wereldkampioenschap Darts.

Het WK Darts in Alexandra Palace is in volle gang en vandaag komen alle 5 de resterende Nederlanders in het toernooi in actie. Er staan in totaal 6 wedstrijden op het programma en 888Sport geeft je gedurende het dartsfestijn dagelijks de kans om een live gratis weddenschap van € 5 te winnen. Met een groot live aanbod en daarnaast een aantrekkelijke welkomstbonus is 888Sport jouw bookmaker voor wedden op darts!

 

Bet 5 x € 5 en krijg een live freebet van € 5 bij 888Sport cadeau

Alle spelers die op eenzelfde dag 5x een live weddenschap op darten plaatsen ter waarde van minimaal € 5 op een quotering van 1,50 of hoger krijgen een gratis weddenschap van € 5 cadeau. De freebet kun je vervolgens binnen 72 uur opnieuw inzetten op een live dartswedstrijd. De bonus is op deze manier erg helder en met het grote aanbod van 888Sport weddenschap aanbieder goed haalbaar. Zo kun je bijvoorbeeld live spelen op winnaar per leg en de hoeveelheid gegooide 180´ers. Elke dag opnieuw speel je mee voor de gratis weddenschap van 5 euro. Met 6 wedstrijden op het programma en 5 Nederlanders in actie leent vandaag zich uitstekend om te starten bij 888Sport.

 

888Sport WK Darts bonus
© 888Sport

 

Nederlandse kraker en andere landgenoten in actie

Als eerste match van de dag staat het treffen tussen Mervyn King en Jelle Klaasen op het programma. De Nederlander, die in de 1e ronde het hoogste gemiddelde gooide, is met een quotering van 1,50 favoriet. Direct erna staat de strijd tussen Michael Smith en Benito van de Pas gepland. Michael Smith gooide meer dan prima tot dusverre maar dat geldt ook voor Van de Pas, met een quotering van 3,60 is dit een interessante optie. Ook staan voor de middagsessie Wade tegen Caven en Lewis tegen Suljovic op het programma.

 

In de avondsessie ontmoet Vincent van der Voort rond 21.30u titelhouder Gary Anderson. Ten slotte wordt de dag afgesloten met de partij waar de meeste ogen op gericht zullen zijn. Michael van Gerwen neemt het op tegen Raymond van Barneveld. Nog niet eerder troffen beide Nederlandse grootmachten elkaar op het WK podium in Ally Pally. Michael van Gerwen is topfavoriet, zeker na zijn imposante 109,23 gemiddelde in zijn 2e ronde partij tegen Darren Webster. Desalniettemin is de strijd nog niet gestreden, Van Barneveld versloeg knap Stephen Bunting in ronde 2 en hoopt nog altijd eenmaal de Wereldtitel te veroveren. Vuurwerk gegarandeerd. Registreer je nu via de 888Sport weddenschap bonus en verdrievoudig je winst!

 

888Sport verdrievoudigt je winst van je eerste weddenschap tot € 5.000!

De welkomstbonus van 888Sport is een bijzondere in haar soort. Je hoeft geen stortingsbedrag meermaals rond te spelen of bonussen veelvuldig in te zetten. Het enige dat je hoeft te doen is een eerste weddenschap plaatsen van minimaal € 5 en maximaal € 10. De winst van je weddenschap wordt vervolgens verdriedubbeld! Je kunt spelen op alle enkelvoudige en meervoudige 1×2 wedstrijden en de quotering mag je zelf bepalen. Stel je speelt € 10 op een quotering van 4,20. Je eigenlijk winst zou dan € 32 euro zijn. 888Sport verdriedubbelt deze winst wat € 96 betekent en tevens ontvang je je € 10 inzet terug. Kortom, € 64 meer dan je oorspronkelijke winst zou zijn.

 

Profiteer ook mee met een € 5 cashback bonus voor mobiele weddenschappen

Voor alle klanten die de eerste keer een inzet plaatsen via hun mobiele telefoon of tablet heeft deze bookmaker ook nog eens 888Sport mobiel bonus in de aanbieding. Ook deze bonus werkt enorm gemakkelijk. Je plaatst je eerste bet via je mobiel of tablet t.w.v. minimaal € 5 op een quotering van 1,50 of hoger. Gaat je weddenschap verloren, dan ontvang je € 5 terug. Naast deze acties heeft 888Sport regelmatig andere promoties. Reden genoeg om je snel in te schrijven bij 888Sport en van alle acties te profiteren! Klik op onderstaande button en ga rechtstreeks van start.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
€ 10 Betsafe live freebet voor Premier League kraker
volgend artikel
Wedden op Sport bij Bwin met La Liga Special!