weddenbonus nieuws

Wed op goalscorers en krijg € 25 refund met 888Sport Bonanza

Speciaal voor de Premier League, La Liga en Champions League heeft 888Sport de 888Sport Bonanza gelanceerd. Wed op doelpuntenmakers en ontvang je inzet tot € 25 terug als je weddenschap verliezend is en er 5 of meer treffers gescoord worden. Elk doelpuntenfestijn kan jou zo gemakkelijk freebets opleveren! Dit is een van de vele 888Sport promoties, lees meer en wed bij 888Sport met iDeal!

 

888Sport Bonanza: Tot € 25 freebet refund bij 5 of meer treffers

De 888Sport Bonanza geldt voor al je eerste doelpuntenmaker, laatste doelpuntenmaker en anytime doelpuntenmakers op de Premier League, Spaanse La Liga en Champions League. Dit is een van de vele promoties die 888Sport biedt en niet voor niets komt 888Sport dan ook terug in onze beste Champions League Bonus bookmakers lijst terug. Speel minimum € 5 op een doelpuntenmaker selectie en als er 5 of meer doelpunten worden gemaakt ontvang je je inzet tot € 25 terug als je weddenschap verloren gaat. Deze freebets worden verstrekt in tokens van € 5 en kun je binnen 7 dagen opnieuw inzetten op quoteringen naar keuze. De gemaakte winst is vervolgens volledig voor jou! Het beste maak je kennis met de 888Sport promoties door je direct aan te melden en allereerst te genieten van een gratis winstverdriedubbeling!

 

888Sport Bonanza © 888Sport

 

Aanmelden bij 888Sport en krijg direct winstverdriedubbeling!

Nieuwe klanten die zich aanmelden voor de 888Sport Bonus ontvangen een winstverdriedubbeling op hun eerste weddenschap! Plaats een weddenschap van tussen de € 5 en € 10 op een weddenschap en quotering naar keuze en je ontvangt de winstverdriedubbeling! De extra gemaakte winst wordt uitbetaald in de vorm van freebets. Deze freebets kun je binnen 7 dagen eenvoudig inzetten op quoteringen en weddenschappen naar keuze en opnieuw is de gemaakte winst volledig voor jou! Stel je speelt een weddenschap van € 10 op een quotering van € 40. Normaal zou dit € 30 winst betekenen, nu wordt dit echter € 90 winst en je ontvangt voor € 60 aan freebets! De 888Sport bonus is exclusief beschikbaar voor nieuwe klanten uit Nederland. Belgen raden we aan te kiezen voor een andere bonus uit ons Wedden Bonussen Vergelijk. Nederlanders kunnen bij 888Sport onder andere storten met iDeal! Claim je bonus nu direct via onderstaande button.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Premier League of Darts bij Betway!
volgend artikel
Start je week met Kroon Sport en verdien € 10 gratis bet