15:45 uur

200 euro bonus bij Bet-at-home

Bet-at-home biedt nu voor alle klanten een speciaal aanbod voor het WK 2014, waarmee je een bonus tot 200 euro kunt winnen. Deze bonus is tot 27.06 actief en de hoogte wordt bepaald door de stortingen, die je tot dit datum doorvoert. Bet-at-home biedt zo alweer een fantastisch aanbod voor sportweddenschappen voor klanten uit Nederland!

Om de bonus te kunnen winnen voer je dus tot 27.06 zo veel mogelijk stortingen door. Op 27.06 heb je dan nog tot 12 uur de tijd om de bonus in te lossen door de promocode “CUP14” te gebruiken. Het is echter niet mogelijk, om tijdens de promotieperiode geld te laten uitbetalen. Voor een uitbetaling van jouw Bet-at-home bonus in echt geld moet je de bonus eerst in 90 dagen drie keer rondspelen tegen een quotering van  2,00. Indien je tijdens de promotieperiode meer dan 400 euro hebt gestort, is het voldoende, om 1800 euro rond te spelen. Een fantastisch aanbod bij dit WK!

Hier dus nog een keer samengevat:

  1. Open een account bij Bet-at-home of log je in, indien je al klant bent
  2. Voer nu tot 27.06. zo veel mogelijk stortingen door
  3. Los de bonus in door de promotiecode te gebruiken

We geven ook nog even een voorbeeld, zodat het helemaal duidelijk is. Je opent een gratis account als nieuwe klant of je moet je met jouw gegevens inloggen indien je al klant bij Bet-at-home bent. Nadat je tot 27 juni verschillende stortingen hebt doorgevoerd, los je de bonus nu in, door de bonuscode “CUP14” in te tikken. Daarna gaat de bonus van Bet-at-home ter hoogte van 200 euro direct op jouw account. Voordat je de bonus kunt laten uitbetalen moet je binnen de 90 dagen minstens  3 x 600 Euro (400 Euro stortingsbedrag + 200 Euro bonusbedrag) = 1.800 Euro in het bereik sportweddenschappen met een minimale quotering van 2,00 rondspelen.

Volgens ons is dit gewoon een top-bonus. De hoogte van maximaal 200 euro is uitzonderlijk hoog, de voorwaarden zijn relatief makkelijk te behalen. Enkel klein minpunt is dat de bonus maar een 50% bonus is. Indien je meer informatie over de beste bonussen van dit moment wilt hebben, kijk je het best op onze pagina voor het bonus-vergelijk. Veel succes!