15:42 uur

18bet bonus update, nu ook voor handicap en over/under

De bonus voorwaarden van de welkomstbonus van 18bet zijn flink versoepeld, waardoor het nu een stuk makkelijker is om de bonus rond te spelen terwijl je kans op meer winst maakt met je weddenschappen. Je mag nu namelijk je bonus ook inzetten op gewone en Asian handicap weddenschappen en ook over/under score weddenschappen tellen mee voor het rondspelen. Dat maakt deze bonus weer een stukje aantrekkelijker.

18Bet welcome bonus
© by 18Bet


18Bet eerste storting bonus

De 18Bet eerste storting bonus komt in twee verschillende varianten met twee verschillende bonus codes. Je kan kiezen voor een hogere of lagere bonus, met een hoger of lager percentage voor die bonus. Zo kan je kiezen om met een lagere storting kennis te maken met de bookmaker, of als je er wel vertrouwen in hebt meteen voor een grotere storting te gaan.

Exclusief bij weddenbonus.com: We hebben extra goede voorwaarden geregeld als je via ons de bonus krijgt. Je hoeft de bonus maar 6 keer rond te spelen in plaats van 12 keer en je hebt daar langer de tijd voor. Je leest hier alles over de 18Bet eerste storting bonus.

Eerste storting bonussen voor wedden op sport

Een eerste storting bonus wordt door bijna elke online bookmaker wel aangeboden. Deze bonussen geven je extra speltegoed als je voor de eerste keer een storting maakt bij de bookmaker en die bonussen kunnen flink oplopen. Je kan in ons bonus overzicht alle bookmaker wed bonussen vergelijken.

Claim de bonus! Meer informatie