weddenbonus nieuws

15 Euro voor elke vriend van je

Vrienden werven! Hij speelt, jij wint – dit is de slogan waarmee het b’friends-programma op de Bwin website wordt gecommuniceerd. Bwin geeft aan dat elke reeds bestaande klanten een vriend kan werven. Hij moet zich vervolgens via de door jou naar hem toegestuurde link op de website van Bwin inschrijven. Belangrijk is dat je vriend aan de omzetvoorwaarden voldoet zodat jij vervolgens de 15 euro weddenbonus op je Bwin rekening krijgt overgemaakt. In dit artikel leggen we voor je uit hoe je voor de B’friends Bonus in aanmerking komt.

 

Bwin vriendenbonus
© by Bwin

 

Je hebt meerdere opties om een onbeperkt aantal vrienden voor Bwin te werven. De meeste van deze opties houden in een “persoonlijke link” naar je vriend(en)toe te sturen. Voor elke vriend moet je een eigen link versturen. Je kan deze link via sociale netwerken zoals Twitter publiceren of via je mail naar zelf uitgekozen contacten toezenden. Een andere gemakkelijke optie is om direct via de b’friends website vijf vrienden tegelijk uit te nodigen. Let op! Deze uitnodigingen mogen niet naar klanten (bv. familie) worden gestuurd die hetzelfde mailadres en/of dezelfde rekening als jij gebruiken. Stuur dus geen mails naar je vrienden of familie waarmee je een bankrekening of dergelijke deelt.

 

Nadat je vriend de link heeft aangeklikt moet hij vervolgens binnen 30 dagen een gratis Bwin rekening aanmaken en volgens de Bwin b’friends voorwaarden een bedrag van ten minste 10 euro storten. Direct naar zijn storting ontvangt hij de Bwin welkomstbonus in de hoogte van 50 euro op zijn rekening waarbij jij alleen de vriendenbonus ontvangt als hij/zij vervolgens binnen 12 maanden 300 euro bij sportweddenschappen gaat omzetten.

 

Nadat jij nu de bonus in de hoogte van 15 euro op je rekening hebt ontvangen moet je het bedrag zeven keer en met een minimum winkans van 1.70 rondspelen. Pas daarna kan je de 15 euro ook daadwerkelijk laten uitbetalen. Speel dus 7×15= 105 euro rond.

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
De Formule 1 keert terug!
volgend artikel
Minute Goal is terug bij betFIRST