Belangrijke Informatie

ZigZagSports accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De ZigZagSport Bonus was beschikbaar tot 01-11-2019. Kijk op de ZigZagSport pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

ZigZagSport Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

ZigZagSport heeft voor nieuwe Nederlandse klanten een geweldige exclusieve bonus aanbieding! Je krijgt 120% tot € 50 bovenop je eerste storting. Indien je dit geld wil laten uitbetalen zal je dan slechts 8 maal het bonus bedrag moeten inzetten op een odd van 1.80(+). Als je combinatie-weddenschappen wil inzetten zal je per selectie ook minstens 1.50 moeten selecteren. Dit alles moet binnen de 14 dagen gebeuren of de bonus vervalt. Ook mooi is dat je een € 2 free bet krijgt bovenop je stortingsbonus als aanmeldingsgeschenk. Deze is gecapped op € 50 maximum uitbetaling en moet je 3 keer rondspelen. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

120%

Maximum bonusbedrag

€ 50

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

PayPal paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Bank Transfer

Rondspeel voorwaarden

8 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

14 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.90

Voorwaarden voor uitbetaling

Als je via onze exclusieve bonus deal op de website van ZigZagSport terecht komt zal je allereerst via de Live-Chat klantendienst de bonus moeten aanvragen. Hierna krijg je dan binnen de 24 uur je bonus. Storten kan met onder andere Visa, en Mastercard, en je krijgt deze aanbieding al vanaf € 10 storting. Nu zal je binnen de 14 dagen 8 keer het bonusbedrag moeten inzetten op quoteringen van 1.90 of meer. Als je het maximum bedrag wil ontvangen dan stort je € 42 en krijg je € 50 stortingsbonus (rondspelen door € 50 x 8 = € 400 in te zetten). meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

01-11-2019

Voorbeeld

Stort een bedrag van € 42 en je krijgt de 120% bonus van € 50. Nu zal je voor 8 x 50 keer moeten inzetten op single odds van 1.90 of meer, of combo bets van minimum 1.50 per selectie. In totaal moet je dus voor € 400 gaan inzetten vooraleer je kan uitcashen. De free bet zet je enkel 3 x in, dus 3 x 2 = € 6. In totaal krijg je 14 dagen de tijd om dit te verwezenlijken, wat een beetje aan de hoge kant ligt. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Prima bonusbedrag en bonuspercentage
  • Degelijke rondspeelvoorwaarden
  • eerst klantendienst contacteren

Conclusie

ZigZagSport is een redelijk onbekende speler op de Nederlandse markt die toch al enkele jaren ervaring heeft op andere buitenlandse markten. De welkomstbonus is van heel goed niveau met 120% tot € 50, hoewel het een beetje een belachelijk bedrag is. Maar kom, stort € 42 en je krijgt het maximum bedrag dat je 8 keer moet rondspelen op 1.90 odds vooraleer je kan laten uitbetalen. Exclusief krijg je hierbovenop nog een extra € 2 als free bet cadeau. Voor deze free bet is er een clausule dat je enkel € 50 no deposit kan uitcashen. meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Registreer via onze aanmeldknop voor je exclusieve bonus
2
Contacteer de klantendienst en ontvang je € 2 free bet. Bij een storting contacteer je ook dezelfde live chat voor je stortingsbonus
3
Zet de welkomstbonus 8 keer in op 1.90 odds, en de free bet 3 keer, elks binnen de 14 dagen en je kan het bedrag laten uitbetalen.

ZigZagSport Review – al onze ervaringen op een rij

Een nieuwkomer bij de Bookmakers Nederland is ZigZagSport. Omdat wij constant op zoek zijn naar nieuwe sites konden we niet langer wachten met onze ZigZagSport Review te posten. Hier vind je dus meteen al onze ervaringen met deze nieuwe goksite terug gaande van aantal selecties per markt tot onze evaring de ZigZagSport klantendienst.

Hoe meld ik mij aan bij ZigZagSport?

Een registratie is heel gemakkelijk. Via een snelle klik op de knop kom je meteen in aanmerking voor de exclusieve welkomstbonus deal. Hierna kan je jezelf dan meteen aanmelden door rechtsboven op “join now” te drukken. Even snel je persoonlijke gegevens invullen en klaar is kees. Uiteraard moeten deze gegevens 100% correct zijn, aangezien bij uitbetalingen net zoals bij andere voetbal gokken sites je identiteit gecontroleerd zal moeten worden.

Met welke middelen kan ik storten en uitbetalen bij ZigZagSport?

Bij ZigZagSport uitbetalen en storten kan met een hoop aantal methodes. De tradionele stortingsmiddelen zijn allemaal aanwezig, net zoals enkele andere opties zoals E-wallets.

  • Visa
  • Mastercard
  • Neteller/Skrill
  • Paysafecard
  • Overschrijving

Zoals je kan zien heb je dus keuze genoeg bij deze geweldige bookie.

Hoe kan ik met ZigZagSport contact opnemen?

Je kan de customer service contacteren via een aantal manieren. We raden wel eerst aan om even de FAQ snel door te lezen, aangezien deze redelijk uitgebreid is, hoewel de snelste manier om contact op te nemen met de klantendienst sowieso de livechat functie is. Als laatste kanaal, is er ook nog het email adres support@ZigZagSport.com. Over het algemeen zijn we dus best tevreden met de klantenservice.

Andere ZigZagSport promoties?

Je hebt ook nog een ongemakkelijk genaamde “Express Race” promo die je op combinatie-weddenschappen extra winst tot 25% geeft. Er is ongetwijfeld iets misgegaan met de rechtstreekse vertaling naar het Engels, maar een promotie is een promotie!

ZigZagSport wed aanbod sport

Als we snel even naar de Sportsbook sectie kijken dan tellen we meer dan 30 unieke sporten waar je op kan gaan wedden. De gemiddelde aantal selecties zijn ook waanzinnig hoog per wedstrijd. Met een Premier League wedstrijd als voorbeeld zien we meer dan 1000 verschillende keuzes! Je kan zelfs gokken op de stand na 15, 30, tussen de 30 & 45 min enzovoort! Politieke weddenschappen zowel als TV evenementen zijn ook mogelijk. Elk jaar zal je opnieuw in februari op de Oscars kunnen inzetten.

ZigZagSport Conclusie

Jezelf aanmelden bij ZigZagSport is een redelijk goede keuze. De welkomstbonus heeft een beetje een raar bedrag met een 120% tot € 50, maar dankzij de gunstige voorwaarden zie je ons hier niet te veel over klagen. Een klein nadeel is dat de site enkel in het Nederlands beschikbaar is, hoewel dit dankzij Google translate ook niet echt een groot probleem is. De klantendienst werkt naar behoren, en het wed aanbod behoort tot de meeste uitgebreide op de markt. Wij zijn dus zeer tevreden over deze bookie.