Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Spanning in de Keuken Kampioen Divisie: Roda – ADO gokken

#ad Het is al enorm spannend in de Keuken Kampioen Divisie en dit weekend spelen nummer 2 Roda JC en nummer 3 ADO Den Haag ook nog eens tegen elkaar. Met minimale verschillen in de top drie kan de winnaar een grote stap zetten richting promotie. Waar vind je de beste odds en hoe kun je het beste wedden op Roda – ADO?

Kan Roda JC de tweede plek behouden?

Het verschil tussen Roda en ADO is slechts één punt. En met nog tien wedstrijden te gaan is het voor beide ploegen dus enorm belangrijk om te winnen op vrijdag. Er is ook gelijk een kans om drie punten in te lopen op koploper Willem II. Echter spelen zij een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven dat de laatste vijf wedstrijden niet wist te winnen. Het zal dus in ieder geval gaan om de tweede plek vast te houden of te veroveren en met een beetje geluk kom je dus als ADO of Roda zijnde ook nog wat dichter bij de koppositie,

Roda speelde twee keer gelijk en verloor een keer in de laatste zes wedstrijden, maar won wel de vorige wedstrijd tegen ADO  overtuigend met 3-0. ADO, dat in het eigen Bingoal Stadion speelt, won de laatste wedstrijd van Jong Ajax maar speelde gelijk tegen MVV en verloor van koploper Willem II. Verder werd er net als Roda drie keer gewonnen. 

Het gaat qua recente prestaties dus redelijk gelijk op en we verwachten dan ook dat de odds van de sport betting Nederland sites redelijk dicht bij elkaar liggen. 

Roda JC - ADO Den Haag gokken 08-03-2024

©Bet365 – 06-03-2024-odds kunnen veranderen

ADO al vier keer op rij ten onder tegen Roda JC

De laatste jaren lijkt Roda sterker te zijn dan ADO. Van de vier laatste wedstrijden won Roda er namelijk drie en speelden beide clubs één keer gelijk. Dat was op 7 april vorig jaar. Het werd toen 1-1 in Kerkrade. Dat was ook de enige keer in deze vier wedstrijden dat ADO überhaupt wist te scoren. De andere wedstrijden werd het achtereenvolgens 5-0, 0-1 en 0-3 voor Roda JC. Voor de laatste overwinning van ADO moeten we terug naar 24 september 2021 toen de Hagenezen met 2-0 wonnen. Dat sloot gelijk hun sterke periode af. De vier wedstrijden tussen ADO en Roda in de periode 2017-2021 gingen namelijk wel allemaal naar de ploeg uit Den Haag. 

Het belooft een enerverende wedstrijd te worden waarbij Roda de ploeg lijkt te zijn met de betere vorm en natuurlijk het thuisvoordeel. We gaan snel kijken bij Bet365 wie de favoriet is en bij die bookmaker staat er ook een mooie odd boost voor je klaar!

Odds en bonus bij Roda JC – ADO gokken

Ben je op zoek naar een welkomstbonus sport wedden bij deze wedstrijd, of ga je liever voor hoge odds? Bij Bet365 hoef je geen keuze te maken en vind je het allebei. Ten eerste wordt je welkom geheten met een wedkrediet Bet365 ter waarde van €50! Daarmee kun je gratis wedden op bijvoorbeeld Roda JC – ADO of een andere wedstrijd naar keuze. Zoals we eerder al zeiden, liggen de odds voor dit duel erg dicht bij elkaar. Roda JC staat op 2.50 voor de overwinning en een overwinning van ADO levert je 2.55 op. Op een gelijkspel zitten beide ploegen niet te wachten en dat levert dan ook 3.75 op. Speciaal voor dit duel zijn er meerdere Bet Boosts beschikbaar. Wint ADO beide helften dan krijg je hier nu maar liefst 9.50 voor en een 2-0 overwinning van de Hagenezen staat zelfs op 17.00! 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Union in de Conference League van Fenerbahçe?
volgend artikel
Gaat Ajax verder in Europa na bezoek tegen Aston Villa?