Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Gaat Ajax verder in Europa na bezoek tegen Aston Villa?

Na een goed 1-1 gelijkspel tegen Aston Villa in de Johan Cruijff Arena, is het nu tijd voor de return. Ajax speelde attractief en aanvallend voetbal afgelopen donderdag en leek de goede weg te zijn ingeslagen. Echter ging het in de Eredivisie weer mis tegen Fortuna Sittard. Wat zijn de kansen van de Amsterdammers?

Villa verliest kansloos van Spurs en wint al twee keer op rij niet

Ajax staat oog in oog met Aston Villa en die weten dit seizoen iedereen te verrassen.In de Premier League staan ze op een dikverdiende vierde plek met 55 punten uit 28 wedstrijden. Ze ademen in de nekken van de top-3: Liverpool, Manchester City en Arsenal, maar door het verlies tegen Tottenham afgelopen weekend, werd er niet ingelopen. Villa verloor in eigen huis met maar liefst 0-4 en zag gelijk Spurs op slechts twee punten afstand komen. Bovendien heeft de huidige nummer vijf nog een wedstrijd tegoed. Het wordt dus balanceren voor Unai Emery. Ten eerste willen ze natuurlijk verder in de Conference League, maar de vierde plek lijkt toch ook heilig aangezien die volgend seizoen Champions League voetbal garandeert.

Villa kwam nog nooit eerder in de Champions League uit en krijgt een paar dagen na de return tegen Ajax het pittige duel tegen nummer zeven West Ham voor de kiezen. Emery kennende zal hij met zijn sterkste opstelling beginnen. Daarom verwachten we dat Emiliano Martínez, Ollie Watkins en Leon Bailey in de basis zullen starten. Ezri Konsa speelt, na zijn rode kaart in Amsterdam, in ieder geval niet. Van de bet sites hebben we Circus uitgekozen als bookmaker bij deze wedstrijd, daar vind je namelijk een geweldige bonus waar we zo alles over vertellen.

Nog altijd ups en downs bij Ajax

Wat waren ze euforistisch in Amsterdam op donderdag. Het sprankelende, attractieve voetbal van weleer op Europese avonden was bij vlagen weer te zien. Ajax oogde fris en aanvallend tegen de onbetwiste favoriet om de Conference League te winnen. Waar er vooraf vol huiver werd gekeken naar het duel met Villa, ging Ajax voortvarend van start, Was dit dan de ommekeer? Het antwoord op die vraag kwam drie dagen later toen Ajax met veel pijn en moeite een gelijkspel tegen Fortuna Sittard uit het vuur wist te slepen. Voor het eerst sinds 1999 wist Fortuna te winnen in Amsterdam. Brian Brobbey was de reddende engel voor de Amsterdammers, een engel met pijntjes, zo bleek. Want de sterke spits was liever niet in actie gekomen om zich te sparen voor het beslissende duel met Villa. Zijn het de Europese avonden die het team uit het slop kan trekken of wordt het donderdag net zo’n wedstrijd als tegen Fortuna? Veel passen breed en weinig diepgang belooft in ieder geval weinig goeds. 

Iets waar we echter wel enthousiast van worden, zijn de Circus Super Odds waarmee je voor winst van Ajax maar liefst 50x je inzet krijgt. De reguliere odds op de Circus app staan op 7.10 terwijl je voor winst van Villa 1.41 krijgt. Is Ajax dan echt kansloos op donderdag? Tenslotte geeft een gelijkspel je 5 keer je inzet. 

Ajax underdog tegen Aston Villa Conference Leauge

©Circus 12-03-2024-odds kunnen veranderen

Meld je aan bij Circus voor een top welkomstbonus

De Circus welkomstbonus geeft je niet 1 maar 250 redenen om je direct bij deze bookmaker aan te melden. Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder krijgen namelijk tot maar liefst 250 euro aan free bets. Bovendien zijn de voorwaarden erg gunstig en is je registratie binnen de kortste keren gedaan en kun je met je gratis weddenschappen inzetten op duizenden weddenschappen op allerlei verschillende sporten! Snel aanmelden dus!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Spanning in de Keuken Kampioen Divisie: Roda - ADO gokken
volgend artikel
Herstelt Club Brugge de nederlaag tegen FK Molde?