Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Herstelt Club Brugge de nederlaag tegen FK Molde?

Erop of eronder voor Club Brugge op donderdag. Na een 2-1 nederlaag tegen Molde moet er nu gewonnen worden om door te gaan naar de laatste acht van de Conference League.W at zijn de kansen van Blauw-Zwart?

Spelen blessures Club Brugge parten?

Om een 2-1 nederlaag in Molde recht te zetten, dien je al van goede huize te komen, maar met een vracht aan blessures lijkt de klus echter nog een stuk lastiger. Simon Mignolet, Eder Balanta, Antonio Nusa en Igor Thiago lijken namelijk allemaal geblesseerd.Met name Thiago zal gemist worden want hij is de sterspeler dit seizoen met al 26 doelpunten in alle competities. Brugge draaide goed in Europa. Na een eerste gelijkspel tegen Besiktas werd er vijf keer gewonnen en dat zorgde voor de groepsleiding in Groep D. Toen Molde vervolgens geloot werd voor de achtste finales, viel er een zucht van opluchting. Toch lijkt Molde een stuk lastiger dan verwacht en dat is terug te zien aan het eerste resultaat in Noorwegen.

Gesteund door het thuispubliek en het vertrouwen na de 3-1 overwinning op Leuven, kan het in het Jan Breydelstadion een heel andere wedstrijd worden. Hans Vanaken liet zien dat hij nog altijd weet wat scoren is en wellicht zit er dan ook een doelpunt in voor hem. Het is in ieder geval nodig om te overleven en door te gaan naar de kwartfinale. Niet alleen de beste bookmakers Nederland kun je wedden op Club Brugge – Molde, ook in België kijkt iedereen uit naar deze match. Bingoal is een van de bookmakers die in beide landen actief is en daar vind je dan ook prima odds om te wedden.

Molde heeft genoeg aan een gelijkspel

FK Molde kwam vooralsnog alleen in de groepsfase van de Europese competities uit, met als hoogtepunt de group stage van de Champions League. Het feit dat de Noren dit keer dus in een “finaleronde” terecht zijn gekomen is dus al uniek. Nu heeft het zelfs de kans om de kwartfinale te bereiken en daarvoor is een gelijkspel genoeg. Molde is bezig aan een lang seizoen en speelde op 25 juli al de voorronde van de Champions League. Uiteindelijk werd de Europa League behaald en werd het in de groep derde achter Bayer Leverkusen en Qarabag. In de tussenronde werd Legia Warschau vrij verrassend verslagen en maar liefst zes keer scoorde in twee wedstrijden.

De Noren zijn dus zowel uit als thuis erg sterk en de wedstrijd in het Jan Breydelstadion is dan ook zeker nog niet gespeeld. Alle ogen zijn gericht op Fredrik Gulbrandsen die in blessuretijd thuis tegen Brugge de winnende treffer maken, maar zoals gezegd, een doelpunt is niet nodig. Gelijk spelen is genoeg voor de kwartfinale. Voor de Nederlandse wedders hebben we behalve goede odds ook nog een mooie sportweddenschappen welkomstbonus gevonden bij Bingoal. Die zullen we uiteraard, samen met de quoteringen hieronder bespreken.

Club Brugge - FK Molde Quoteringen 14-03-2024

©Bingoal -13-03-2024- odds kunnen veranderen

Bonus en beste odds bij Club Brugge – FK Molde

Als je op zoek bent naar een mooie bonus, dan is de Bingoal welkomstbonus wellicht iets voor jou. Met 50% boost op je weddenschappen kun je direct gokken op Club Brugge – Molde en je slag slaan in deze mooie Conference League wedstrijd. Maar dat is nog niet alles. Behalve deze heerlijke binnenkomer zijn het met name de odds die het verschil maken. Club Brugge is duidelijk favoriet met 1.47 voor de overwinning terwijl je voor winst van Molde 6.20 krijgt. Hoe zit het dan met een gelijkspel aangezien dat genoeg is voor de Noren? Dat staat op 4.60. We hadden het ook al even over een doelpunt van Hans Vanaken, dat staat momenteel op 3.80! Ben jij overtuigd van deze topquoteringen? Wacht dan niet langer en zet nog snel in!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gaat Ajax verder in Europa na bezoek tegen Aston Villa?
volgend artikel
Wedden op Eredivisie met €200 Profit Boost bij LeoVegas