Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Wedden op Eredivisie met €200 Profit Boost bij LeoVegas

Na een week waarbij de droom voor Nederlands succes in Europa in duigen viel, is het toch wel weer fijn dat we terug kunnen vallen op wedden op de Eredivisie. En hoe doe je dat nu beter dan met een prachtige Eredivisie profit boost zullen ze bij LeoVegas gedacht hebben.

Wedden op Eredivisie met 20% extra winst

Op het moment van schrijven moeten er nog 11 wedstrijden gespeeld worden in de Eredivisie en lijkt het er op dat PSV kampioen gaat worden. Echter, ligt de strijd om Europees voetbal nog volledig open en wordt er ook gestreden om degradatievoetbal te vermijden. Oftewel, het is nog enorm spannend in de Eredivisie. Daarnaast zijn er nog tal van prachtwedstrijden in de Eredivisie die schreeuwen om een mooie bonus of gratis sportweddenschap. En dus reizen we af naar het sportsbook waar de King of casino heerst, Leovegas. Sinds oktober 2022 hebben ze een vergunning in Nederland en sindsdien staan er elke week tal van bonussen om te wedden voor je klaar.

De promotie die we vandaag bespreken is een ouderwetse Profit Boost, oftewel een winstverhoging, bij de Eredivisie. Dat houdt in dat je kunt Eredivisie wedden en als jouw weddenschappen uitkomt je 20% extra winst pakt. Aan deze voorwaarden zitten natuurlijk wel wat voorwaarden, maar die vallen zeker mee. Niets om je zorgen over te maken en een prima reden om te wedden op Eredivisie met €200 extra!

LeoVegas Eredivisie Profit Boost promo

©LeoVegas – screenshot van 15-03-2024

Voorwaarden bij de profit boost promotie van LeoVegas

Voor we dieper in de voorwaarden duiken is het misschien wel zo handig om even te kijken hoe je de Profit Boost kunt activeren. Dat doe je namelijk in 5 simpele stappen:

  1. Maak een account aan bij LeoVegas via de knoppen op deze pagina. Claim ook gelijk je LeoVegas welkomstbonus.
  2. Na het registeren en maken van een eerste storting kun je de Euro profit Boost claimen in je account onder “Mijn Aanbiedingen”
  3. Plaats een Bet Builder weddenschap op een Eredivisie match met een max. Inzet van €20 en gecombineerde odds van 4.00
  4. Kies op je wedformulier de 20% Profit Boost uit de dropdown en plaats je weddenschap.
  5. That’s it. Je weddenschap is geplaatst en als deze uitkomt pak je 20% extra tot maar liefst €20!

Je hebt het vast al in de gaten, maar deze Profit Boost promotie is alleen geldig voor Bet Builder weddenschappen. Dat zijn meerdere selecties bij één wedstrijd. Door naar de wedstrijd te gaan en op Bet Builder te klikken zie je direct de beschikbare selecties. Combineer ze tot je een minimale odd hebt van 4.00. De maximale winst uit deze Profit Boost staat op €200. Net zoals alle andere bonussen en promoties bij de sport betting nederland websites kun je alleen deelnemen als je 24 jaar of ouder bent.

Profiteer van de LeoVegas welkomstaanbieding

We noemden net al even de LeoVegas bonus voor nieuwe spelers en als je je nog niet geregistreerd hebt bij deze Nederlandse bookmaker, zal deze bonus je zeker over de streep trekken. Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken namelijk een gratis weddenschap tot wel €100 bij LeoVegas. Registreer, stort en plaats een weddenschap op odds van 1.80 of hoger. Na afwikkeling van je bet krijg je het ingezette bedrag terug in de vorm van een Free Bet van maximaal €100! Zo kun je dus gratis wedden op de Eredivisie of een mooie Profit Boost pakken!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Herstelt Club Brugge de nederlaag tegen FK Molde?
volgend artikel
Wint Marokko van Angola op vrijdag?