Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Wint Union in de Conference League van Fenerbahçe?

Na de inmiddels befaamde tussenronde mag Union verder in de Conference League en daar treffen ze Fenerbahçe. Wat zijn de kansen voor de koploper van de Pro League en nog belangrijker, hoe kun je het beste wedden op Union Saint-Gilloise – Fenerbahçe? Dat bespreken we hieronder. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen is op donderdag 7 maart in het Lotto Park. Na de thuiswedstrijd, reist Union de week erna op naar Turkije voor de return. Union heeft dit seizoen al genoeg kunnen verrassen, maar zijn ze opgewassen tegen Fenerbahçe dat momenteel tweede staat in de Turkse Süper Lig?

Union verrassend favoriet bij de bookmakers

Royale Union doet het sterk in eigen huis en met de eerste wedstrijd in het “eigen” Lotto Park, zijn ze dan ook gelijk favoriet bij de meeste bet sites. Nu is het verschil met de odds voor wedden op Fenerbahçe niet zo heel groot, maar toch. Je kunt maar beter favoriet zijn. Union is bovendien in goede vorm. Natuurlijk werd Eintracht Frankfurt verrassend verslagen over twee wedstrijden, maar ook in de Pro League gingen zowel Club Brugge als Standard kopje onder tegen de koploper. Saint-Gilloise, dat dit jaar derde werd in Conference League groep E, wist te stunten door op de laatste wedstrijd van de groepsfase Liverpool te verslaan. En je raadt het vast al: dat gebeurde in België. 

Odds Union Fenerbache

Fenerbahçe doet het niet minder. Het verschil in de Süper Lig met koploper Galatasaray is slechts twee punten en ze maken met nog 10 wedstrijden te gaan volop kans op het kampioenschap. Met de huidige nummer drie hoeven ze ook geen rekening meer te houden aangezien Trabzonspor op maar liefst 27 punten achterstand staat, Sarı Kanaryalar werd in de Conference League eerste in groep H. Nu was de poule niet de lastigste met Spartak Trnava, Nordsjaelland en Ludogorets, maar de 12 behaalde punten waren genoeg om als eerste in de poule te eindigen en de tussenronde over te slaan. Fenerbahçe is al 19 wedstrijden op rij ongeslagen en won de laatste vier wedstrijden waarbij het telkens minimaal 2 keer scoorde. Ze zijn dus een geduchte tegenstander en elke aanbieder van sportweddenschappen België houdt toch ook rekening met een moeilijke wedstrijd voor Royale Union Saint-Gilloise.

Verhoogde noteringen voor Union – Fenerbahçe bij Bingoal!

Bingoal gaat al even mee in België en sinds kort natuurlijk ook in Nederland. We hebben onderzoek gedaan naar de verschillende noteringen bij de bookies voor de wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Fenerbahçe, waarbij we ontdekten dat Bingoal de beste odds heeft van alle aanbieders. Hoewel Nederlandse spelers het voordeel hebben dat zij de Bingoal welkomstbonus kunnen activeren, moet je het in België helaas zonder deze promo doen. Echter maken de hogere odds een hoop goed. Wedden op winst van Union Saint-Gilloise tegen Fenerbahçe staat namelijk op 2.20 en voor een gelijkspel pak je 3.40. Fenerbahçe staat op 2.95. Een veilige keuze is bovendien de Draw No Bet optie, waarbij je jouw geld terug krijgt indien de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Als je hiermee op Union inzet, staat de bijbehorende odds op 1.63 en 2.20 voor Fenerbahçe. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Genk en Club Brugge strijden voor play-off plek!
volgend artikel
Spanning in de Keuken Kampioen Divisie: Roda - ADO gokken