Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Genk en Club Brugge strijden voor play-off plek!

Met nog 3 speelrondes te gaan in de reguliere competitie is het nog geen uitgemaakte zaak welke ploegen deelnemen aan de kampioenen play-offs. In totaal zijn er 6 plekken te vergeven waar nog minimaal 7 ploegen serieus kans op maken. Nummer 3 Club Brugge heeft goede papieren maar staat slechts 2 punten voor op nummer 5, 6 en 7. Nummer 6 is Genk en zij ontvangen Club Brugge zondag in eigen huis. Wat verwachten de bookmakers?

Uitploeg Brugge favoriet naar mening van de bookies

We pakken gelijk de quoteringen bij de hand van een van de beste betting sites Belgie, Bingoal. Bingoal geeft Genk een quotering van 2.95, gelijkspel 3.65 en winst Brugge 2.25. Afgelopen weekend ging Brugge nog met 1-2 onderuit thuis tegen Antwerpen en in de derby tegen Cercle kwam het ook niet verder dan 1-1. Genk won juist haar laatste 2 duels (uit bij Charleroi 0-1 en thuis tegen Molenbeek 3-1). Genk verkeert dus in betere vorm en is naar onze mening net zo kansrijk op winst dan Brugge. Gezien de odds is het voor ons dan ook logisch om op een 1X in te zetten. Die odd is 1.57. Zeker niet zo hoog als de odd voor winst Genk of gelijkspel, maar wel een met een stukje extra zekerheid en mooie value.

Bingoal Logo

Bingoal – Zowel in Belgie als Nederland actief

Bingoal is in Belgie al vele jaren een bekende bookmaker en kent een mooi marktaandeel. In Nederland beschikt Bingoal ook over een licentie met een gelijkwaardig product. Veel gokkers kiezen voor een andere aanbieder, maar er zijn voldoende redenen om voor Bingoal te kiezen:

  • Bingoal welkomstbonus van 100% tot 250eu (enkel in Nederland)
  • Uitgebreid wedden aanbod
  • Prima quotergen
  • Overzichtelijke website

De welkomstbonus sport wedden is zoals aangegeven enkel in Nederland beschikbaar. Dit heeft te doen met wetgeving in Belgie die welkomstbonussen verbiedt. Dat heet echter niet dat Belgen helemaal niks krijgen. Bingoal heeft regelmatig verhoogde quoteringen die je in de ‘verhoogde noteringen’ sectie in het menu terugvindt. Kortom, of je nu in Nederland of Belgie woont, Bingoal is zeker de moeite waard om uit te kiezen als bookmaker. Ga jij aan de slag en kies je voor een weddenschap op Genk tegen Brugge of ga je voor een andere wedstrijd? Wij geloven in Genk en hebben onze weddenschap al geplaatst!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Weet FC Groningen KNVB Beker finale te bereiken?
volgend artikel
Wint Union in de Conference League van Fenerbahçe?