Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Weet FC Groningen KNVB Beker finale te bereiken?

Op donderdagavond trappen Feyenoord en FC Groningen om 8 uur af voor de halve finale van de KNVB beker. Het is alweer 30 jaar geleden dat een eerste divisie ploeg de bekerfinale bereikte en zowel Cambuur op dinsdag thuis tegen NEC als FC Groningen uit bij Feyenoord zouden hier graag verandering in aanbrengen. FC Groningen wacht echter een zeer zware kluif in Rotterdam, maar zal desalniettemin proberen haar huid duur te verkopen.

Feyenoord ongenaakbaar in eigen huis

In deze KNVB beker editie speelde Feyenoord tot dusverre enkel thuisduels. De tegenstanders waren echter niet de minsten. Feyenoord wist af te rekenen met FC Utrecht (2-1), PSV (1-0) en AZ (2-0). Ook in de competitie doet Feyenoord het uitstekend in eigen huis. Van de 12 thuis duels won het er 8, speelde 3 gelijk en verloor slechts eenmaal. FC Groningen wist zich in de Keuken Kampioen Divisie na een zeer moeizame start uitstekend te herstellen en staat momenteel in de subtop, maar uit won het vaker niet dan wel en onder ander in de kwartfinale tegen Fortuna Sittard bleken ze voetballend niet echt mee te kunnen met het Eredivisie niveau. Dat dit terugkomt in de odds van de bet sites mag dan ook geen verrassing heten. Onderstaand zie je de actuele quoteringen (27/2/24) van bookmaker Livescore Bet.

Odds Feyenoord Groningen

Haal meer uit je weddenschap bij Livescore Bet

We zouden kunnen zeggen dat je op Groningen dient in te zetten om goede winst te maken, maar eerlijk gezegd zien we de Groningers absoluut niet stunten. Dat de kans nihil is blijkt uit de hoge odd van 13.00 voor Groningen in reguliere speeltijd. De odd van 7.75 inclusief verlenging en penalties is nog altijd hoog. Iets waar je wel winst mee kan maken is de Livescorebet welkomstbonus, als nieuwe klant krijg je de inzet van je eerste weddenschap op een odd van 1.50 terug cadeau in de vorm van een gratis weddenschap. Stel je speelt 50 euro op een bet van 1.60 of hoger, dan geef Livescore Bet jou, ongeacht het resultaat, een 50 euro free bet cadeau! Het maximale bonusbedrag is maar liefst 250 euro. Buiten deze voetbal bonus zijn er ook nog voldoende andere redenen om te spelen bij Livescore Bet. Denk aan de goede quoteringen, het uitgebreide wedden aanbod en prima support. Probeer het nu zelf!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Kan Arsenal weer aanhaken bij Liverpool?
volgend artikel
Genk en Club Brugge strijden voor play-off plek!