Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Kan Arsenal weer aanhaken bij Liverpool?

Op zondagmiddag staat er een heuse Premier League kraker op het programma. Koploper Liverpool gaat op bezoek bij nummer 3 Arsenal en hoopt haar koppositie te verstevigen. Arsenal hoopt op zijn beurt juist weer aansluiting te vinden bij Liverpool en is daarom enkel gebaat bij een overwinning. Weet Arsenal het zo ver te schoppen? De bookmakers zien Arsenal in ieder geval als favoriet en er zijn tal van interessante weddenschappen voor Belgen beschikbaar.

Kies voor een weddenschap met een verhoogde quotering

Iets dat vele bookmakers Belgie gemeen hebben, is dat zij voor speciaal geselecteerde weddenschappen verhoogde quoteringen aanbieden. Bookmaker Betway Belgie is een van deze bookmakers en via de quick links sectie in het menu, vind je direct actuele verhoging. Het kan hier gaan om een wedstrijd die dezelfde dag plaatsvindt, maar ook binnenkort. Voor het duel tussen Arsenal en Liverpool zijn er op het moment van schrijven nog geen odds boosts beschikbaar, maar dit betekent niet dat je bij Betway aan het verkeerde adres bent!

Betway biedt hoge quoteringen en vele wedopties

Een verhoogde quotering voor een specifiek duel vergroot de hoeveelheid winst bij een winnende weddenschap, maar uiteraard is het fijn als je ook zonder odds boost tegen een mooie quotering speelt. Juist dat is bij Betway het geval, voor vele verschillende sporten en evenementen zijn hun quoteringen beter dan de concurrentie. Ook heb je bovengemiddeld veel opties waar je op kunt wedden. Dit geldt ook voor wedden op Arsenal Liverpool en zodoende bekijken we graag voor jou wat interessant is voor dit duel om op te spelen.

Arsenal Liverpool wedden

Veel-scorende ploegen met goede verdediging

Bij het plaatsen van weddenschappen worden vaak statistieken bij de hand genomen. Als we de doelpunten van Liverpool en Arsenal bekijken zien we dat Arsenal gemiddeld 2x per competitieduel scoort en Liverpool 2,32x. Tegeldoelpunten krijgt Arsenal gemiddeld 1,05x en Liverpool 0,86x. De statistieken van Liverpool zijn daarmee iets beter dan die van Arsenal. Eerder dit jaar speelde beide ploegen met 1-1 gelijk en vorig jaar was het 2-2 in Liverpool en 3-2 voor Arsenal in Londen. Als we naar de laatste duels van beide ploegen kijken steekt Liverpool in een iets betere vorm dan Arsenal. Wij schatten daarmee Liverpool iets sterker in, maar het thuisvoordeel helpt Arsenal weer op haar beurt. De odds zijn 2,25 voor winst Arsenal, 3.50 voor gelijkspel en 3.00 voor Liverpool. Wij zouden de odd van Liverpool iets lager verwachten, maar hebben geen uitgesproken favoriet. Wel denken we dat beide ploegen, zodoende spelen wij ‘beide teams scoren’ @1.55. Geen enorm hoge odd, maar prima value! Speel jij mee? Meld je dan aan bij Betway en ga voor winst!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Jupiler Pro League weer van start met € 30 gratis!
volgend artikel
Weet FC Groningen KNVB Beker finale te bereiken?