Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Jupiler Pro League weer van start met € 30 gratis!

Na een winterstop van om en nabij 3 weken wordt er dit weekend weer afgetrapt in de Jupiler Pro League. Er staat een volle speelronde op het programma en wij blikken specifiek vooruit op het duel van zondagmiddag tussen Antwerp en Charleroi. Aanvullend hebben we ook een hele mooi actie voor iedereen die woonachtig is in Belgie en een gokje wenst te wagen dit weekend!

Speel bij Betcenter en krijg 30 euro cash gratis!

Iedereen die nog geen account heeft bij Betcenter Belgie en graag een weddenschap wil plaatsen dit weekend, raden we aan alsnog een Betcenter account aan te maken. Als je hierna namelijk een eerste weddenschap van 10 euro plaatst op een duel, wedtype en quotering naar keuze, dan krijg je 30 euro extra winst! Stel je zet dus 10 euro op een quotering van 1.20, dan krijg je bij winst 12 euro terug + nog eens 30 euro extra. Deze 30 euro wordt uitbetaald binnen 72 uur en je hebt een maand lang de tijd om deze in te zetten. Direct uitbetalen gaat dus niet. We raden je aan om te kiezen voor een lage quotering, zodat je meer kans hebt op een winnende weddenschap en het gratis wedden tegoed!

Betcenter Antwerp Charleroi

Antwerp wenst zich te revancheren van matige seizoenshelft

Als we een blik op de ranglijst werpen, zien we dat regerend landkampioen Antwerp terug te vinden is op plaats 6 met 32 punten uit 20 duels. De Antwerpenaren hadden zich meer voorgesteld van dit seizoen, maar naast een teleurstellende Champions League kampioen, loopt het nationaal ook niet vlotjes. Met een 12e plek en 21 punten uit 20 duels loopt het bij Charleroi ook niet bijzonder goed, zij eindigden afgelopen seizoen nog 9e. Het mag duidelijk zijn dat niet alleen Antwerp hoopt zich te revancheren vor een matige eerste seizoenshelft, Charleroi wil ook vol aan de bak.

Antwerp Charleroi Bookmakers voorspelling

Als we de odds van de bookmakers Belgie erbij pakken zien we dat Antwerp als thuisploeg ruim favoriet is. Winst van Antwerp levert je een odd van 1.85 op. Gelijkspel 3.65 en winst Charleroi 3.99. In Antwerpen was het enigszins roerig in de winter door de schorsing die TD Overmars kreeg opgelegd vanwege overschrijdend gedrag in zijn Ajax-tijd, maar verder staat niks een overwinning in de weg. Hoewel we voor de Betcenter promotie het liefst een zo laag mogelijke quotering spelen, durven we een bet op winst van Antwerp aan. Je zou uiteraard ook voor 1X kunnen kiezen, die odd is 1.22. Waar ga jij voor? Speel bij Betcenter en start voorspoedig met 30 euro extra cash!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Toulouse - Union Saint-Gilloise: Erop of eronder voor de Belgen
volgend artikel
Kan Arsenal weer aanhaken bij Liverpool?