weddenbonus nieuws

Wedden op derde klassers bij Betworld

Voor wie geintresseerd is in de lagere klasse van voetbal heeft Betworld alle mogelijkheden klaarstaan. Betworld heeft een extrreem uitgebreid gamma aan lagere klasses van voetbal in hun arsenaal zoals bijvoorbeeld de de vierde klasse west van Duitsland die bij de meeste mensen helemaal niet bekend is maar toch in het aanbod van Betworld zit inbegrepen. Dit is niet alleen zeer handig voor degene dat hier effectief in geintresseerd zijn en deze lagere klasse ook daadwerkelijk volgen maar het is ook zeker en vast handig voor diegene die willen inzetten op specifieke weddenschappen die vaker voorkomen bij de lagere competities.

Betworld wedden op football
© Betworld

 

Favorieten van lagere klasse

Een van de grootste voordelen van de lagere competities is dat er vaak een breder verschil in de teams zit dan bij de hogere klasse wat betekent dat je het winnende team vaak beter kunt gaan inschatten dan bij bijvoorbeeld de bundesliga waar alle teams zeer en vast zeer gewaagd zijn aan elkaar met een paar teams dat altijd top favoriet zullen blijven zoals bijvoorbeeld Bayern Munchen. Wat ook vaak voorkomt in deze competities is dat er teams eigenlijk tussen 2 verschillende competities horen, te goed voor de vierde klasse maar ook te slecht voor de derde waardoor ze lange tijd tussen deze twee blijven degraderen en promoveren wat er natuurlijk voor zorgt dat we weten dat we op hen moeten inzetten als winnaar in de lagere klasse maar op hun als verliezer kunnen inzetten in de hogere klasse.

Dit alles kunnen we goed combineren met de Betworld bonus, als we bijvoorbeeld 50 Euro storten bij Betworld en we doen even onderzoek na de historie van de teams in de lagere klasses kunnen we hier zeker en vast mooie extra winsten mee in ontvangst nemen. Het kan dus zeker lonen om wat speurwerk te doen nadat we zijn geregistreerd bij Betworld en de bonus beetje bij beete in ontvangst weten te nemen.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Waarom een gok bonus gebruiken bij een bookmaker
volgend artikel
Wedden op KAA Gent bij Unibet