Welkomstbonus van de beste bookmakers vergelijken voor Nederland en België

In onderstaand betting bonus overzicht vind je alle stortingsbonussen terug die de Beste Bookmakers 2021 uit Nederland en België aanbieden. Door de grote concurrentie tussen Sportsbooks zijn er steeds meer lucratieve aanbiedingen beschikbaar. Alle genoemde Sportsbook bonus aanbieders zijn betrouwbaar en door ons getest. Probeer verschillende opties en profiteer zo van de vele keuzes! Wij promoten bookmakers voor verschillende landen, dus kies de betting sites die klanten uit jouw land accepteren. De hele lijst bookmakers vind je onderaan deze pagina, dus scroll nog ietsje naar beneden en ontdek welke jou kan bekoren.

Jouw favoriete goksites op een rijtje, gesorteerd volgens de belangrijkste punten die een online aanbieder van sportweddenschappen dient te hebben. We bekijken voor jou het aanmeldproces, de bonussen en andere bookmaker promoties, de verschillende stortings- en uitbetalingsmogelijkheden, het wedaanbod en de mobiele site of wedden app indien beschikbaar, en de contactmogelijkheden. Op basis van al deze criteria formuleren we per sportweddenschappen provider een conclusie, en geven we hen een quotering.

Belangrijke informatie

In lijn met de wet op kansspelen adverteren wij enkel bookmakers met een landelijke licentie. TOTO is op dit moment de enige bookmaker met een landelijke licentie in Nederland. Vanaf 1 oktober 2021 zijn er meerdere bookmakers beschikbaar met een landelijke licentie in Nederland, hou onze website in de gaten voor alle ontwikkelingen!

In Belgie zijn er meerdere bookmakers die beschikken over een geschikte licentie. Een welkomstbonus mogen de bookmakers in Belgie overigens helaas niet aanbieden.