Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

De beste odds om te wedden op Vitesse- Feyenoord


#Ad De Eredivisie begint dit weekend en we trappen gelijk af met de heerlijke wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord. Waar kun je het beste wedden op deze wedstrijd?

Vitesse vorig jaar twee keer sterker dan Feyenoord

In Arnhem zal Vitesse vol vertrouwen Feyenoord opwachten. Dat heeft te maken met het feit dat de Arnhemmers vorig seizoen twee keer van Feyenoord wonnen. Beide ploegen waren wel aan elkaar gewaagd, maar toch was het Vitesse dat aan het langste eind trok. Toch heeft “Vitesse” wel wat belangrijke spelers zien vertrekken. Bazoer, Doekhi, Openda en Rasmussen waren afgelopen jaren enorm belangrijk. Oefenmeester Thomas Letsch zal het dus zonder die ervaren krachten moeten doen. 

De voorbereiding van Vitesse was wisselvallig en het is te hopen voor de ploeg uit Arnhem dat ze de eerste wedstrijd in de Eredivisie een stuk beter voor de dag komen. Zo wist Vitesse in de voorbereiding alleen van Maccabi Haifa te winnen. Tegen Westerlo en VVV werd nog gelijk gespeeld, maar Oostende OFI en Atromitos versloegen Vitesse stuk voor stuk. Werk aan de winkel dus voor Letsch en zijn mannen. In de spits zal Letsch rekenen op Baden Frederiksen in plaats van de naar Club Brugge teruggekeerde Openda. Voorlopig is het qua inkomende transfers rustig in Arnhem en tegen Feyenoord zal moeten blijken hoe goed Vitesse er met de huidige selectie voor staat. Bij Bet365 Nederland zullen we zo kijken naar de beste odds en daaraan bepalen we dan ook de kansen voor Vitesse.

Kan Feyenoord bouwen op het succes van vorig seizoen?

Vorig jaar deed Feyenoord het geweldig onder Arne Slot. Zo werd de Conference League finale behaald en deden de Rotterdammers zelfs even mee in de strijd om het kampioenschap. Dat succes had ook een keerzijde want bepalende spelers vertrokken. Zo verkocht Feyenoord Malacia en Sinisterra en staat nu ook Senesi in de belangstelling van de Premier League. Ondertussen keerde Cyriel Dessers terug naar Genk. 

Feyenoord haalde wel Quinten Timber, Danilo en Santi Giménez en heeft zich dus al flink versterkt deze zomer. Voor Slot betekent het wel dat hij aan nieuw elftal moet smeden en dat gaat hem vooralsnog niet geweldig af. Hoewel Feyenoord NAC vorige week met 6-1 versloeg, verloor het daarvoor achtereenvolgens van Osasuna, Union Saint-Gilloise en Lyon. In deze drie wedstrijden wist Feyenoord bovendien slechts één keer te winnen. Toch geloven ze in Rotterdam-Zuid in goede resultaten en wellicht een gooi naar het kampioenschap dit seizoen. Laten we eerst kijken wat de odds zijn bij deze wedstrijd. Daarnaast kun je nu met de speciale Bet365 bonus gratis wedden op Vitesse – Feyenoord. Hieronder leggen we uit hoe je dat doet.

Odds Vitesse - Feyenoord | Bet365
© Bet365- 04-08-2022– Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds en gratis wedden op Vitesse – Feyenoord

Eindelijk kun je wedden op Eredivisie 2022-2023 en Vitesse – Feyenoord is gelijk een geweldige wedstrijd om mee te beginnen. Vitesse is ondanks de twee overwinning vorig seizoen dit keer de underdog. Voor winst van Vitesse krijg je namelijk 3.80 terwijl winst van Feyenoord op 1.90 staat. Voor een gelijkspel krijg je overigens ook 3.80. Daarnaast kun je nu tot wel € 100 aan wedkrediet pakken bij Bet365. Dat betekent dat je gratis kunt wedden op Vitesse – Feyenoord en nog veel meer andere wedstrijden. Meld je aan bij Bet365 via de link hieronder en maak een eerste storting om de gratis weddenschappen vandaag nog te pakken!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De transfermarkt is geopend: Pak nu € 150 aan free bets bij Betcity!
volgend artikel
Wedden op Lillestrom - Royal Antwerp Conference League kwalificatie vanavond