Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

De transfermarkt is geopend: Pak nu € 150 aan free bets bij Betcity!

Het is een drukte van jewelste op de transfermarkt en spelers van Betcity kunnen hier deze zomer ook een graantje van meepikken. Je krijgt nu namelijk tot 2 september 2022 maar liefst € 150 aan live free bets!

Pak nu € 150 als je een transfer maakt naar Betcity

Heb je nog nooit bij Betcity gespeeld en zie je het wel zitten om een mooi bedrag aan gratis weddenschappen binnen te hengelen? Dan is dit het juiste moment om een transfer te maken. De standaard welkomstbonus van € 50,00 is deze periode verhoogd met nog eens € 100 aan gratis live weddenschappen. Je krijgt dus als nieuwe speler niet € 50 maar € 150 euro aan gratis weddenschappen. Je hebt bovendien geen Betcity bonus code nodig om de free bets te ontvangen. Je aanmelden als nieuwe speler bij deze bookmaker is voldoende om al die free bets te activeren. 

Betcity Transfermarkt promotie
© Betcity – screenshot van 02-08-2022

Betcity is één van de meest populaire bookmakers van Nederland en er is dan ook een kans dat je je al eerder hebt geregistreerd bij Betcity. In dat geval kun je niet transfereren, maar heb je natuurlijk wel de mogelijkheid voor een contractverlenging te gaan. Ook daar wordt je namelijk voor beloond. Door bij Betcity te blijven spelen pak je nu € 100 aan free live bets tegen dezelfde voorwaarden als de nieuwe spelers.

Hoe krijg je de free live bets?

Je kunt transfermarkt promo van Betcity opdelen in twee aparte bonussen, er is de promo in combinatie met de welkomstbonus en de promotie voor reeds geregistreerde spelers. De welkomstbonus is een gratis weddenschap gebaseerd op je eerste storting tot een bedrag van € 50,00 zoals je hebt kunnen lezen in onze Betcity review. Deze welkomstbonus krijg je direct na het storten van minimaal € 20,00. De maximale bonus krijg je vanzelfsprekend bij een storting van € 50,00 of meer. Deze kun je inzetten op een weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van je welkomstbonus, of als speler zonder welkomstbonus, claim je jouw gratis weddenschappen door op de knop “claim free bet” te klikken. Hier kies je voor welke competitie je de gratis live weddenschap wilt claimen. Je hebt de keuze uit:

  • Eredivisie
  • La Liga
  • Serie A
  • Premier League
  • CL/ECL/EL

Zoek nu de competitie op waarvoor je de free live bet wilt pakken en zet € 20,00 in op odds van 1.50 of hoger. Direct na de afwikkeling van je weddenschap, ontvang je de free live bet in je account. Je hoeft deze dus niet nog eens te claimen. Let wel even op dat je om de Eredivisie free live bet te ontgrendelen, alleen kunt wedden op de Eredivisie. Deze stap kun je vervolgens herhalen voor elk van de competities. Bij de CL/ECL en EL zijn alleen weddenschappen in het hoofdtoernooi geldig en betreft het één weddenschap voor één van de toernooien.

Free live bets in vijf stappen
© Betcity – screenshot van 02-08-2022

Belangrijke voorwaarden bij de Betcity Transfermarkt promotie

Je kunt de live free bets ontvangen tot 8 september 23.59 uur. Ontvangen free live bets zijn vervolgens in te zetten tot 2 oktober. Je hebt voorlopig dus wel even de tijd om die € 100 aan gratis weddenschappen vrij te spelen. Dit is zeker een van de betere bonussen bij de beste bookmakers Nederland en we raden je dan ook zeker aan om direct je Betcity contract te verlengen of te transfereren. Dat doe je (als je 24 jaar of ouder bent) via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
AZ neemt het op tegen Dundee United in de derde voorronde Conference League
volgend artikel
De beste odds om te wedden op Vitesse- Feyenoord