Advies: Onderstaande Unibet Bonus is helaas niet beschikbaar voor klanten uit Nederland. Klanten uit Nederland kunnen als alternatief profiteren van de € 150 cashback bonus van Bet777 of kiezen voor een winstverdrievoudiging bij 888Sport.

 

De Unibet Bonus was beschikbaar tot 31-12-2017. Kijk op de Unibet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Unibet bonus – mobiele wed bonus

Unibet biedt nieuwe en bestaande klanten uit België een Unibet Mobiel gratis weddenschap van € 10. Het enige dat je hoeft te doen, is voor de eerste keer een weddenschap te plaatsen met je mobiele telefoon of tablet via de Unibet mobiele website of de Unibet app. Als je weddenschap verloren gaat wordt erna je inzet tot € 10 uitgekeerd in de vorm van bonusgeld tot maximaal € 10. Deze € 10 bonusgeld speel je vervolgens vrij door deze 3x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Alle type weddenschappen zijn mogelijk en de tijdsduur voor het vrijspelen is ongelimiteerd! Mocht je nog geen klant bij Unibet zijn, raden we je eerst aan om te profiteren van de welkomstbonus Unibet Bonus. Nadat je die aantrekkelijke welkomstbonus hebt vrijgespeeld, kun je erna van de Mobiele Bonus profiteren. De Unibet mobiele website en app zijn volledig Nederlandstalig beschikbaar en daarnaast kun je bij Unibet wedden met Bancontact/Mister Cash.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 10,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Om het maximale bonusbedrag van € 10 te ontvangen dien je voor de eerste maal een minimum weddenschap van € 10 te spelen via de mobiele website van Unibet of de Unibet app. Dit kan zowel met je mobiele telefoon als tablet. Nadat je de weddenschap gespeeld hebt en deze verloren gaat, kun je in je account onder het kopje ´bonusaanbiedingen´ de bonus activeren. Hierna ontvang je je bonus tot € 10 en deze dien je 3x rond te spelen op quoteringen van 1.40 of hoger. Je kunt alle weddenschappen naar keuze spelen en hebt ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen.

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Laagste quotering

1.40

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

31-12-2017

Conclusie

De Unibet Mobiel Bonus is een goede mobiele bonus. Als je eerste mobiele weddenschap verloren gaat, ontvang je je inzet tot € 10 terug in de vorm van bonusgeld. Deze bonus heb je enorm gemakkelijk vrijgespeeld doordat alle weddenschappen op quoteringen van 1.40 of hoger gelden en je ongelimiteerd de tijd hebt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eerst aan te melden via de welkomstbonus Unibet Bonus en daarmee dubbel te profiteren van de Unibet promoties! De mobiele website en app zijn daarnaast erg gebruiksvriendelijk. Wij waarderen deze Unibet Bonus met 3 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Gratis weddenschap van € 10
  • Bonus hoeft slechts 3x rondgespeeld te worden
  • Gunstige rondspeel quotering van 1.40
  • Geen bonus bij winst weddenschap

Voorbeeld

Download de Unibet App of ga met je telefoon of tablet naar mobiele website van Unibet. Speel nu een weddenschap van bijvoorbeeld € 10. Verlies je je weddenschap, ga dan hierna naar ´bonusaanbiedingen´ in je account en activeer je je € 10 bonusgeld. Deze € 10 zet je vervolgens 3x in op quoteringen van 1.40 en erna is de winst en het bonusbedrag volledig voor jou!

Verkrijg de bonus in drie stappen