Unibet is waarschijnlijk een van de bekendste bookmakers in België en mobiel wedden is heel makkelijk. Er zijn verschillende manieren waarop je een gokje kan wagen via mobiel of tablet. Eerst en vooral is er de Unibet mobiele site, daarnaast is er ook een Unibet Android App en Unibet iOS app. We zullen deze 2 opties hieronder bespreken en lichten ook toe of er een mobiele bonus beschikbaar is. Wil je onmiddellijk de Unibet App downloaden, dan kan je hieronder klikken en App installeren.

Belangrijke informatie

Unibet heeft geen Nederlandse licentie. Wil je legaal wedden, dan kan dit enkel via TOTO. Eind 2021 komen er meerdere licenties in Nederland, en dan zie je meteen bij ons alle legale opties. Belgen kunnen wel gewoon Unibet blijven gebruiken.

Unibet Android App downloaden

  • Klik hier op de foto of link en maak eerst een account aan bij Unibet.
  • Surf daarna op je toestel naar Unibet.
  • Klik op Apps en daar merk je dat je de Android App kan downloaden.
  • Om de Unibet Sport Android App te downloaden, zal je je settings dienen te wijzigen.
  • Ga op je mobiel naar Instellingen.
  • Selecteer beveiliging of Apps of security. (afhankelijk van model)
  • Vink Onbekende bronnen aan.
  • Nu kan je de Unibet App downloaden en installeren.

Google aanvaardt niet altijd apps van wedbedrijven, vandaar dat je deze omslachtige manier dient toe te passen. Deze app schaadt je telefoon niet. Maar omdat deze App niet op Google Play Store voorkomt, dien je de settings te wijzigen naar een onbekende bron, namelijk de Unibet site.

Unibet app


© Unibet

Unibet iOS App downloaden

Om de Unibet iOS App te downloaden, is het eenvoudiger. Je kan de iOS App downloaden van iTunes Store en dit gaat heel simpel.

Unibet mobiele site

Sommige gokkers installeren liever geen gok-app op hun telefoon en dit hoeft ook niet. De mobiele Unibet App werkt ook meer dan behoren en neemt geen opslagruimte in. Je kan je eerst inloggen en daarna het sport-icoon selecteren. Daarna krijg je bovenaan een volledig menu, gevolgd door de top evenementen van het moment. Interessant voor de wedders is ook de livestream functie, waar je bepaalde wedstrijden live mee kan volgen. Dit maakt wedden op live sport extra pittig.