Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Inzetten op Tottenham – Man Utd: quoteringen topper Premier League

Tottenham Hotspur en Manchester United nemen het tegen elkaar op in de Premier League. Dat is een spannend duel, want de Londenaren staan 5e en de Mancunians 4e. Als Manchester United wint, dan zijn ze zo goed als zeker van een ticket in de voorronde van de Champions League. Tottenham staat nu op zes punten achterstand, maar heeft twee wedstrijden meer gespeeld. De spanning in dit duel wordt echter nog hoger als je gebruikmaakt van onderstaande aanbieding.

Met de LiveScorebet-bonus maak je kans op veel meer cash. Als nieuwe speler krijg je tot wel €250 aan free bets. Dat doe je zo:

  • Zet minimaal €10 in op een sport naar keuze
  • Tegen minimale odds van 1.50
  • Ontvang free bet ongeacht winst of verlies
  • Accepteer de pop-upmelding en je free bet is binnen

De hoogte van je free bet hangt af van de hoogte van je inzet. Het bedrag dat je inzet is ook het bedrag dat je ontvangt in free bets. Ook moet je minimaal 24 jaar oud zijn om mee te mogen doen. Gebruik de free bets binnen 7 dagen na acceptatie, anders vervallen ze. Je kunt deze niet gebruiken bij de sectie games.

Gokken: Strijd om Champions League tussen Tottenham en Man Utd

Om te kunnen cashen bij een van de beste bookmakers Nederland heb je natuurlijk een beetje informatie nodig. Allereerst de situatie bij de Spurs: De Londenaren kregen een flinke tik te verwerken tijdens het duel met Newcastle United afgelopen weekend. De nummer drie van de competitie haalde uit en won met 6-1. Heftig, zul je denken, maar het had nog veel erger kunnen zijn, want het stond na 21 minuten al 5-0. Tottenham steekt dus niet in beste vorm.

Manchester United zit iets beter in de wedstrijd. Hoewel de ploeg van Erik ten Hag kansloos ten onder ging tegen Sevilla in de Europa League, bereikte het afgelopen weekend de FA Cup-finale door na strafschoppen te winnen van Brighton. Rashford, Weghorst en De Gea lijken dus de favoriet met hun team. Gebruik deze informatie en speel slim met behulp van de bookmaker bonus. Op die manier wordt het een nog mooiere donderdagavond.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Gokken op Man City – Arsenal: hoge odds topper Premier League
volgend artikel
Wedden op Ajax – PSV: strijd in KNVB Bekerfinale