Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Gokken op Man City – Arsenal: hoge odds topper Premier League

Manchester City en Arsenal strijden dit seizoen om de titel in de Premier League. Beide teams zijn een klasse apart in vergelijking met de andere 18 ploegen. Woensdag 26 april om 21:00 kan een van de twee een flinke tik uitdelen in de strijd om het kampioenschap. Met behulp van mooie acties op voetbal gokken sites wordt de wedstrijd nog spannender en kun je er zelfs geld mee winnen.

Als nieuwe speler bij Unibet kun je profiteren van de Unibet bonus. Door een account aan te maken en een weddenschap van ten minste €10 te plaatsen met echt geld (niet met andere free bets), kun je tot wel 4x een free bet van €10 ontvangen. Belangrijk om te weten is dat er geen minimale odds zijn en dat je de free bets ontvangt nadat de oorspronkelijke weddenschap is afgehandeld.

Wedden op Manchester City – Arsenal: strijd om landstitel

Arsenal leek lang op weg naar de landstitel, zonder echte concurrentie van bijvoorbeeld Manchester City of Manchester United. Dat is nu veranderd, want het blauwe deel van Manchester bleef punten pakken. Arsenal vergat dat de laatste weken en nu heeft Manchester City minder verliespunten dan de Gunners, die al sinds 2004 geen landskampioen meer zijn geworden. City heeft echter twee wedstrijden minder gespeeld dan Arsenal, dus staat het nog vijf punten achter op de koploper. Ze kunnen – door te winnen van Arsenal – de ploeg van Arteta al op twee punten naderen. Als Arsenal wint, dan heeft de ploeg uit Londen weer alle touwtjes in handen. Goed om te weten als je wil wedden op de kampioen bij Unibet Nederland.

Dat laatste lijkt echter onwaarschijnlijk, want Arsenal verkeert niet in goede vorm. Het speelde de laatste drie wedstrijden – tegen Liverpool, West Ham en Southampton – allemaal gelijk. Manchester City is daarentegen heerlijk op dreef. De mannen van Pep Guardiola winnen keer op keer in de Premier League en bereikten vorige week de halve finale van de Champions League. De kans is daarom groot dat Manchester City de flinke tik uitdeelt in de strijd om de titel in de Premier League en dat is kennis die je kunt gebruiken bij de bookmakers België.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Luik Bastenaken Luik Odds & Voorbeschouwing
volgend artikel
Inzetten op Tottenham – Man Utd: quoteringen topper Premier League