Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Wil jij net zoals de professionals succesvol gaan wedden? Het is geen geheim dat een goed begrip van de markt en de sport waarop je wil inzetten meestal centraal staat, maar als je echt het onderste uit de kan wil halen moet je alle tips & tricks kennen. Op deze pagina bespreken wij het concept van surebet weddenschappen, misschien wel één van de belangrijkste zaken in het winstgevend wedden op voetbal verhaal via safe bets.

Wat is een sure bet?

Een Sure Bet oftewel Safe Bet is een weddenschap waarbij je altijd wint. Door nauwkeurig alle odds van verschillende Online Bookmakers met elkaar te vergelijken vind je soms wedstrijden met grote discrepanties bij de quoteringen terug. Je speelt dus in op onnauwkeurigheden bij verschillende bookmakers en speelt deze uit tegen elkaar. In sommige gevallen levert dit dus gegarandeerd winst op!

Voorbeeld van een Surebet met uitleg

Stel dat Bet365 er van uit gaat dat Bokser A  een odd van 2.00 heeft tegen Bokser B, die een quotering van 1.90 krijgt. Indien je bij een andere bookmaker dan een quotering van boven de 2.00 kan vinden voor Bokser 2 to win heb je altijd winst. We leggen het hieronder even uit met een klein beetje wiskunde bij een inzet van € 100 op beide teams:

  • Bokser A wint: (€ 100 x 2.00) – € 100 inzet = € 100 Winst 
  • Bokser B wint: (€ 100 x 2.10) – € 100 inzet = € 110 Winst
  • Als eindresultaat heb je dan € 10 winst bij een overwinning van Bokser B , en ben je exact break even indien Bokser A wint.
  • Indien A wint: € 100 – € 100 = € 0 winst
  • Indien B wint: € 110 – € 100 = € 10 winst

Aangezien Bet365 een bookmaker is met hoge quoteringen, is het in ieder geval goed om een Bet365 account te hebben en daarmee de kans op sure bets te vergroten.

Bet365 welkomstbonus

Op welke andere sporten kan ik Surebets plaatsen? 

Op zowat elke sport! Natuurlijk wordt het iets moeilijker om uit te rekenen hoe veel je juist moet inzetten wanneer er 3 verschillende odds zijn zoals gelijkspel, winst en verlies. Vandaar dat we eerst het voorbeeld van boksen pakte. Ook tennis is een heel makkelijke sport om eenvoudig zekere bets te vinden. Ook om individuele selecties zoals “over & under” volgen net hetzelfde principe dat je hierboven kon lezen.

Heb je een voorbeeld van gegarandeerde winst met 3 verschillende odds?

Stel je vindt op meerdere sites quoteringen:

  • winst op Team A van = 5.00
  • gelijkspel = 2.00
  • winst Team B = 4.00

Het doel is dan om in te zetten op elk resultaat zodat je net hetzelfde uitbetaald krijgt. In totaal zetten we € 190 in en verdelen we dit onder de verschillende bets door het totaal bedrag te delen door de quotering. Hierdoor krijgen we bij winst altijd hetzelfde bedrag van € 200. Dus een € 10 netto winst ongeacht het resultaat.

ResultaatOddsWeddenschapWinst
Team A wint5.00€ 40€ 200
Gelijkspel2.00€ 100€ 200
Team B wint4.00€ 50€ 200

Tips om de Surebet Strategie succesvol uit te voeren

Gezien je verschillende quoteringen tegen elkaar uitspeelt is het aangeraden om al accounts aan te maken bij zoveel mogelijk van onze voetbal gokken sites. Wil je de beste odds krijgen dan moet je ook snel net voor de wedstrijd pas inzetten. Een succesvolle Surebet voetbal wedden strategie werkt enkel wanneer de sportsbook marges niet te hoog liggen. Een goed voorbeeld van gunstige quoteringen, naast Bet365, is één van onze favorieten in Nederland: Unibet. Belgen kunnen goed bij Ladbrokes terecht. Research en snelheid zijn dus twee van de grootste factoren voor succes bij de professionele wedders.

Soms heb je zelfs nog meer kans op gegarandeerde winst via onze nieuwsberichten. Vele goksites bieden heel vaak speciale promoties met odds boosts aan voor bepaalde wedstrijden. Als je dit combinatie gebruikt met waar je hierboven al kennis mee kon maken, dan kan niets je tegenhouden om op voetbal & sport met Sure Bets geld te verdienen! Wij speuren continu al onze bookies af om alle promo’s wekelijks te kunnen aanbieden.

Een ander punt waar je op moet letten zijn de algemene voorwaarden. Indien je een Sport bet bonus kiest om je inzetten nog aantrekkelijker te maken dan zal je altijd de T&C moeten doorlezen zodat je nooit in de problemen komt. Elke site heeft zijn eigen unieke rondspeelvoorwaarden, hoewel een aantal zaken bijna altijd terug te vinden zijn. Hoogte van het bonusdrag, hoe vaak en op welke quoteringen je deze moet rondspelen, en een tijdsperiode om deze klaar te spelen. Indien je geen verrassingen wilt tegenkomen dan lees je beste ofwel onze review even door, oftewel de bonus voorwaarden op de bookmaker site in kwestie.

Kijk naar onze beste Safe Betting bookies

Zoals eerder vermeld zijn Bet365 en Unibet voor Nederland geweldige keuzes dankzij in prima prematch odds. Voor Belgie heeft naast Ladbrokes ook Betway heel sterke quotes waar je op zowel voetbal & sport kan gaan inzetten. We raden dan ook aan om je op beide van deze opties te registreren via onze link.