16:51 uur

Starten met wedden bij Bwin

Mocht je op zoek zijn naar een top boekmaker die je altijd up to date quoteringen geeft, zeer veel bekendheid heeft en ook een aantal clubs sponsort plus je bent Belgisch? Dan hebben we voor jou Bwin in het aanbod. Deze bookmaker is van top kwaliteit en bied ook nog eens vele andere mogelijkheden zoals o.a. poker en casino spellen. Kortom 1 van de betere bookmakers in ons aanbod. Het aller belangrijkste is wel de Bwin welkomstbonus die je kunt verkrijgen.

Bwin Welkomstbonus Banner
© Bwin

 

Bwin Bonus tot 50 Euro

De hoeveelheid bonus is gemddeld, 50 Euro is over het algemeen vaak voorkomend als we naar de concurrentie van deze bookmaker kijken. De quotering waaraan je je moet houden bedraagt 1.70 wat op zich best nog goed te doen is. Wij denken dat de meeste van de spelers hier geen problemen inzien, Ook de drie maal rondspelen van dit bedrag mag normaliter geen probleem zijn voor de meeste spelers aangezien je als je tegen de laagste quotering speelt dit hebt gedaan na 5 weddenschappen te hebben gewonnen. Kortom wij zien niet echt enig nadeel in deze bonus of deze bookmaker.

Geen live ondersteuning

Dit is misschien een ergernis voor sommige spelers onder ons, geen klantenondersteuning waar men 24/7 bij terecht kan met vragen. Aangezien we als spelers bij zovele boomakers dik in de watten worden gelegd is dit misschien voor sommige onder ons wel een eigenaardig punt maar je kunt bwin enkel contacteren via e­mail. Spijtig genoeg is er ook geen mogelijkheid om hen telefonisch te bereiken toch zal de ondersteuning altijd zo spoedig mogelijk bij je terug komen mochten er enige vragen of problemen zijn en je stuurt hen de informatie door via het contactformulier. Dit is het enige negatieve punt dat wij konden aantreffen. Mocht dit jou niet afschrikken dan raden wij je aan om een kijkje te nemen op onze bonus pagina van Bwin en je geluk op de proef te stellen.

Claim de bonus! Meer informatie