Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wedden op Slavia Praag – Feyenoord Conference League 14-04-2022

Na de eerste wedstrijd in de Kuip staat nu de return tussen Slavia Praag en Feyenoord op het programma. Gaat het Feyenoord lukken om zich te plaatsen voor de kwartfinale?

Slavia haalt vertrouwen uit laatste wedstrijden

Lang leek het erop dat Slavia Praag in Rotterdam zou verliezen maar een doelpunt van Traoré in de 95e minuut zorgde voor de gelijkmaker. Slavia stond lange tijd onder druk maar wist er dus toch nog een gelijkspel uit te slepen. De ploeg van Jindrich Trpisovsky toonde veerkracht en kan nu in eigen huis de klus klaren. Afgelopen weekend kweekte Slavia alvast vertrouwen door met 4-0 te winnen in de Tsjechische competitie. Slavia Praag heeft inmiddels al de nodige ervaring in de Conference League vanwege de voorrondes vor de groepsfase en is in het toernooi gegroeid. Vanwege de goede resultaten is het niet te verwachten dat de Tsjechen met een aangepaste opstelling beginnen. Ook zijn erj geen blessures. Sterker nog Aiham Ousou en Srdan Plavsic keren terug na hun schorsingen en het gevaarlijke duo Ibrahim Traore en Peter Olayin worden ook in de basis verwacht. Wat zijn de kansen van Slavia bij de bet sites iDeal? Het antwoord op die vraag wordt zo beantwoord met de odds bij het wedden op Slavia Praag – Feyenoord.

Feyenoord bezig aan goede Europese reeks

De laatste keer dat Feyenoord verloor was in de playoffs voor de Conference League tegen Elfsborg op 26 augustus. Daarna werden de meeste wedstrijden gewonnen op een paar gelijke spelen na. Feyenoord weet de laatste weken vaak het net te vinden. In de laatste vijf wedstrijden kwam het maar liefst 14 keer tot scoren. Daarbij moet wel worden opgemerkt dat er ook tien goals geïncasseerd werden. Feyenoord won eerder dit seizoen al van Slavia en won ook redelijk gemakkelijk van Partizan. Tegen Heracles zorgde Feyenoord alvast voor een goede generale repetitie. Er werd met 4-1 gewoon door goals van  Kokcu, Reiss Nelson, Guus Til en Patrik Walemark. Lutsharel Geertruida and Justin Bijlow zijn de enige twee in het team van Arne Slot die ontbreken, Guus Til is er weer bij nu zijn schorsing erop zit. We verwachten dat Feyenoord favoriet is bij de Nederlandse bookmakers. Hieronder bespreken we de quoteringen bij Slavia Praag – Feyenoord zodat je direct kun wedden op deze beslissende wedstrijd.

Beste odds wedden op Slavia Praag -Feyenoord 14-04-2022
©Betcity – 14/04/2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De hoogste quoteringen om mee te wedden op Slavia Praag – Feyenoord

Het is Betcity waar je het beste terecht kunt voor wedden op Slavia Praag – Feyenoord. Met de odds boost voor nieuwe spelers pak je zomaar even 30 keer je inzet als Feyenoord wint. Toch zijn ook de reguliere odds meer dan de moeite waard. Je pakt nu 2.75 als je wedt op Slavia Praag terwijl je 2.40 krijgt voor winst van Feyenoord. Een gelijkspel staat bij deze bookmaker op 3.70. De Betcity 20 euro free bet is momenteel overigens verhoogd tot wel € 50,00 en dat betekent dat het wedden op Slavia – Feyenoord wel heel interessant wordt.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gokken op Atlético Madrid - Manchester City vanavond
volgend artikel
Wie zijn de favorieten voor Parijs-Roubaix 2022