Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wedden op de Ronde van Zwitserland met 25% profit boost

De Ronde van Zwitserland is inmiddels al in volle gang en duurt nog tot aankomende zondag. Tot en met de laatste dag zijn er enorm veel wedmogelijkheden en we hebben zelfs een 25% profit boost gevonden waardoor het wedden op de Ronde van Zwitserland nog interessanter wordt. 

De resterende ritten in de Ronde van Zwitserland

Op het moment van schrijven is de derde dag van de Ronde van Zwitserland een feit en zijn er nog vijf ritten te gaan. De vierde etappe is niet helemaal vlak maar lijkt een prooi te worden voor de sprinters. Er is nog een klim op 19 kilometer van de meet met 2,8 kilometer à 8,7%, maar na een afdaling en vier vlakke kilometers voor het einde lijken de overgebleven sprinters aan het werk te kunnen. Etappe vijf is er één vol met heuvels, de laatste echte klim is op 2,8 kilometer met 8,3% en de laatste twee kilometer stijgt de weg met gemiddeld 3,5%, een lastige rit maar een goede voorbereiding op de zwaarste dag op vrijdag. Hier moeten de renners maar liefst 4.208 hoogtemeters die verdeeld zijn over lange stukken vals plat en twee bergen overbruggen. Ten eerste is er de Nufenenpas met 24,5 kilometer aan 5,5%. De laatste berg is direct de klim naar de eindstreep met 17,6 lang en een gemiddelde stijging van 7,5%. 

Op zaterdag kunnen de klimmers nogmaals aan het werk en zijn er drie beklimmingen. Opnieuw een finish bergop met 8,5% in de laatste 15 kilometer. De afsluitende rit is een vlakke tijdrit van 25,6 kilometer en slechts 113 hoogtemeters. Nu je weet welke ritten er nog voor de boeg staan is het tijd om te kijken bij de beste bookmakers Nederland wie de favorieten bij de Ronde van Zwitserland zijn.

De favorieten om te wedden op de Ronde van Zwitserland 2022

Na drie ritten gaat Williams aan de leiding. Toch is het nog maar de vraag of Williams ook favoriet voor de eindzege is. Natuurlijk is er nog de tijdrit en komen er nog twee zware etappes aan. Gebaseerd op de huidige stand en de komende etappes kunnen we stellen dat Remco Evenepoel en Aleksandr Vlasov de top favorieten zijn. Ook Adam Yates en Marc Hirschi maken een goede kans en staan momenteel beiden op 10 seconden van Stephen Williams. Geraint Thomas staat momenteel op de vierde plak op zeven seconden. De verschillen zijn voorlopig verwaarloosbaar. Stefan Küng kan als outsider gerekend worden en zit op dezelfde afstand als Vlasov, Yaters, Hirschi en Evenepoel.

Om te wedden op de Ronde van Zwitserland heb je goede odds nodig en bovendien hebben we ook nog een Betcity welkomstbonus voor je gevonden. Je leest er hieronder meer over. 

Odds Wielrennen Ronde van Zwitserland 2022
©Betcity – 15-06-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden met profit boos en de beste odds

Als je wilt gokken op de Ronde van Zwitserland, doe je er goed aan dit bij Betcity te doen. Zoals je in onze Betcity ervaringen kunt lezen is dit een goede partij voor al je sportweddenschappen, maar zijn de promoties en bonussen ook meer dan de moeite waard. Zo pak je nu 25% profit boost bij het wedden op de Ronde van Zwitserland. Dat betekent dat je tussen de 10% en 25% extra kunt wedden. Na het claimen van de Profit Boost en het kiezen van een weddenschap met minimale odds van 2.00 wordt de profit boos automatisch toegepast.

Bij deze bookmaker zien we dat Aleksandr Vlasov de grote favoriet is met 3,50 en dat Remco Evenepoel volgt met odds van 3.00. Daarna lopen de odds snel op. Voor Adam Yates die als derde favoriet genoteerd staat krijg je namelijk al zeven keer je inzet. Wie denk jij dat het eindklassement van de Ronde van Zwitserland gaat winnen? Zet nu in en vergeet de profit boost niet!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Nederland - Wales met geweldige odds
volgend artikel
Wedden op de Dutch TT - MotoGP Assen