Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wedden op Nederland – Wales met geweldige odds

Nederland staat nog altijd eerste in de Nations League maar verloor wel twee dure punten tegen Polen afgelopen zaterdag. De eerst wedstrijd tegen Wales won Oranje, maar winnen ze vanavond ook?

Nederland viel tegen in het duel met Polen

Na de 1-4 overwinning op België werd er in Wales met 1-2 van de Welshmen gewonnen. Nu was dat duel daags na de zege op Oekraïne en speelde Wales, net als Nederland, met een B-opstelling. Het behalen van het WK ticket werd goed gevierd en daarom kwam het duel te vroeg voor de ploeg van Rob Page. De derde wedstrijd was tegen Polen en daarin had Oranje het lastig. Nederland kwam twee keer op achterstand maar kwam terug tot een gelijkspel. Depay had bovendien de winnende nog op zijn schoen maar schoot de bal vanaf 11 meter op de kruising in plaats van erin. Nederland pakte hiermee slechts één punt in plaats van de drie punten waar het vooraf vanuit ging. Toch heeft Nederland vertrouwen in het duel tegen Wales. Van de drie keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden won Nederland elke match. Daarbij scoorde Oranje zeven keer en Wales drie keer. Wat opvalt is dat deze wedstrijd ook in België nauwlettend in de gaten gehouden wordt en dat de bookmakers België goede odds hebben bij Nederland – Wales.

Wales pakt goed resultaat op België

Wales verloor vorige week van Nederland maar ging niet bij de pakken neer zitten. Integendeel. Rob Page en zijn mannen slaagden erin om de Rode Duivels, toch wel de concurrent van Oranje, in bedwang te houden. Het werd 1-1 en dat liet toch ook zien dat Wales op het aankomende WK in Qatar zeker niet kansloos is. Van de drie laatste wedstrijden, verloor Wales er slechts één en dat was tegen Nederland, al hadden ze daar ook nog wel de pech van een goal in de blessuretijd. Wales leek lange tijd te gaan verliezen, maar kwam na 92 minuten toch nog op gelijke hoogte. Lang konden de Welshmen niet genieten van het gelijkspel aangezien de bal een minuut later alweer in het doel lag en Nederland zo toch de wedstrijd won. Gareth Bale & Co zijn in ieder geval gebrand op revanche in Nederland maar geven de betting sites Nederland de mannen uit Wales een kans? Je ziet het hieronder.

Nederland favoriet tegen Wales in de Nations League
© Circus – 14-06-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Superodds bij wedden op Nederland – Wales

Wint Oranje op dinsdagavond van Wales? Dan pak je nu met de heerlijke Circus bonus genaamd Superodds maar liefst tien keer je inzet. Dat is natuurlijk wel heel erg lekker wedden. Zeker als je ervan uitgaat dat Oranje topfavoriet is om deze wedstrijd te winnen. De reguliere odds staan namelijk op 1.34 voor winst van Oranje. Een overwinning van Wales levert 9.80 op en een gelijkspel staat op 5.20. Dat zijn al goede odds maar tegen de Super odds zeg je natuurlijk geen nee! Je pakt deze mooie welkomstbonus via onderstaande link.Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Formule 1 GP Baku dit weekend
volgend artikel
Wedden op de Ronde van Zwitserland met 25% profit boost