Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Wedden op Premier League Darts finale: odds Van Gerwen

De Premier League of Darts nadert zijn einde en alleen de beste vier van de afgelopen maanden zijn nog over. Gerwyn Price, Jonny Clayton, Michael Smith en Michael van Gerwen gaan bepalen wie de beste speler in de Premier League van 2023 is. De finale vindt plaats op donderdagavond 25 mei in Londen, in de O2 Arena. Het wordt sowieso een spektakel, maar met wedden op Premier League of darts kun je er zelf ook nog wat mee winnen.

Als je nog geen geregistreerde gebruiker bent bij Jack’s en je bent ouder dan 24 jaar, heb je de mogelijkheid om te profiteren van een geweldige welkomstbonus. Wanneer je besluit om een account aan te maken bij Jack’s en een storting doet van minstens €20, ontvang je gratis weddenschappen ter waarde van maximaal €50. Dit betekent dat je extra speeltegoed krijgt om in te zetten op verschillende weddenschappen binnen het platform. Het is een fantastische gelegenheid om je avontuur bij Jack’s te beginnen en je geluk te beproeven zonder dat het je extra geld kost. Mis deze kans niet en geniet van de voordelen van de welkomstbonus bij Jack’s!

Ook vaste spelers kunnen profiteren van een Jack’s odds boost. Verdien nu een €5 live free bet! Dat doe je zo:

  • Ga naar de bonussectie in je account
  • Activeer de €5 live free bet
  • Zet minimaal €20 in op odds vanaf 1.4 per selectie
  • Ontvang jouw free bet en win er nog meer mee!

Je kunt deze actie niet combineren met andere promoties en je mag alleen deelnemen als je ouder bent dan 24 jaar.

Premier League of Darts finale 2023: €5 live free bet.

Inzetten op Premier League of Darts finale: wie is de favoriet?

Jarenlang was Michael van Gerwen de torenhoge favoriet om een toernooi als dit te winnen, maar dat is tegenwoordig anders. Zeker als je kijkt naar de resultaten van de Kale Sloopkogel tijdens de afgelopen speelrondes en play-offs. De laatste keer dat de Nederlander de finale van een speelronde bereikte, dateert alweer van 23 maart; ruim twee maanden geleden. Van Gerwen haalde echter in het begin van deze editie genoeg punten om alsnog bij de beste vier te eindigen. De kans is groot dat de winnaar uit Wales komt dit jaar, dus gebruik die tip voor de bet sites. Jonny Clayton en Gerwyn Price weten de triples heerlijk te raken en zijn op de dubbels messcherp.

Met een odd van 2.40 is Price favoriet voor de eindwinst. De odds voor Smith en Van Gerwen zijn 3.40. Clayton is de underdog met een 8.40 odd. In de halve finale treft Van Gerwen, Michael Smith, de Engelsman is met een 1.85 odd licht favoriet. De odd voor Van Gerwen is namelijk 1.95. De odd van Price is 1.37 tegen de 3.10 van Clayton. Wie wint de Premier League darts finales? Spannend wordt het zeker!

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Wedden op Manchester City – Chelsea: quoteringen Premier League
volgend artikel
Gokken op Borussia Dortmund – Mainz: kampioensduel Bundesliga?