Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Wedden op Manchester City – Chelsea: quoteringen Premier League

Manchester City en Chelsea nemen het in de Premier League tegen elkaar op om 17:00 uur op zondag 21 mei. Normaal gesproken is dat een duel tussen de best presterende teams in Engeland, maar dit seizoen is Chelsea slechts een middenmoter. Toch zijn er genoeg redenen waarom de Londenaren dit weekend wel een kans hebben op een resultaat.

Als nieuwe speler kun je gemakkelijk profiteren van aantrekkelijke bonussen bij LiveScore Bet. Met hun bookmaker bonus kun je tot €100 aan free bets ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen, is…

  • Een account aanmaken
  • Een storting van minimaal €10 doen
  • Een weddenschap plaatsen met odds van 1.50 of hoger
  • Het bedrag dat je inzet, wordt direct als free bet aan je account toegevoegd

Dit geeft je de mogelijkheid om gratis geld te gebruiken om nog meer te winnen. Zorg er wel voor dat je minimaal 24 jaar oud bent en de weddenschap plaatst binnen 14 dagen na registratie en storting bij de bookmakers.

Livescore Bet: bookmaker bonus voor Manchester City - Chelsea.

Gokken op Man City – Chelsea: titelduel voor Pep, Haaland en Aké?

Met een beetje hulp van Arsenal kunnen de spelers van Pep Guardiola tegen Chelsea kampioen worden. Als Arsenal slechts een punt pakt in hun wedstrijd en City wint, dan is het officieus kampioen van Engeland. Theoretisch kunnen de Londenaren nog in punten gelijk komen, maar het doelsaldo van Manchester City is 61 en dat van Arsenal 41.

De blauwe kant van Manchester zal er dus alles aan doen om die wedstrijd te winnen. Het kan echter fysiek zwaar worden na uitputtingsslagen tegen Real Madrid in de Champions League. In een finalewaardige halve finale moeten Nathan Aké en Erling Haaland tot het uiterste gaan om de eindstrijd te behalen. Chelsea heeft veel meer rust, want dat is al langer uitgeschakeld in Europa. Denk daar dus goed aan als je wil profiteren van de Livescorebet bonus.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Gokken op AZ – West Ham United: hoge odds Conference League
volgend artikel
Wedden op Premier League Darts finale: odds Van Gerwen