Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Gokken op AZ – West Ham United: hoge odds Conference League

AZ en West Ham United strijden nog altijd om een plek in de finale van de Conference League. De wedstrijd van AZ begon vorige week veelbelovend door een doelpunt van Tijjani Reinders, maar uiteindelijk bleek de thuisploeg toch de sterk en waren de Alkmaarders een beetje onder de indruk. Op die manier werd het in Londen 2-1. Nu mag AZ thuis aan de bak en dat is een groot voordeel. Vertrouwd in eigen stadion, met uitverkochte tribunes. Het wordt nog spannender met behulp van de beste bookmakers Nederland.

We hebben de beste actie van de week voor je uitgekozen en met zo’n promotie is dat een duidelijke winnaar: de Betcity 100x inzet actie! Wanneer je als nieuwe speler inzet op winst van AZ, dan maak je kans op tot wel 100x je inzet. Die kans kun je niet laten lopen. We laten je zien hoe het in zijn werk gaat:

  • Maak een account aan bij Betcity
  • Stort minimaal €20 op je account
  • Claim de odds boost
  • Zoek de verhoogde odds in het sportbook bij AZ – West Ham United
  • Win tot wel 100x je inzet!

Let wel op dat je minimaal 24 jaar oud moet zijn om mee te mogen doen. Ook is de maximale inzet €1. Je kunt geen andere acties tegelijkertijd claimen.

AZ - West Ham United - Odds Boost Bet City

Inzetten op AZ – West Ham United: odds & doelpunten

AZ kende een goede generale repetitie. FC Emmen werd met maar liefst 5-1 verslagen, dus is de stemming in Alkmaar waarschijnlijk prima in orde. De Alkmaarders staan momenteel zelfs derde, omdat Ajax een wedstrijd minder heeft gespeeld. Ook goed om te onthouden als je wil cashen bij Betcity Nederland: AZ kwam thuis ook terug van een 2-0 nederlaag bij Anderlecht, in de vorige ronde van de Conference League. De ploeg van Pascal Jansen weet dus hoe het is om met de rug tegen de muur te staan.

West Ham kende geen lekkere voorbereiding richting een van de grootste wedstrijden uit hun clubgeschiedenis. The Hammers gingen met 2-0 onderuit tegen Brentford. Daardoor is West Ham nog steeds niet helemaal zeker van lijfsbehoud. Theoretisch kunnen ze nog 18e worden, een plek die degradatie betekent.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Gokken op Champions League: Man City - Real Madrid & Inter – AC Milan
volgend artikel
Wedden op Manchester City – Chelsea: quoteringen Premier League