Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Gokken op Borussia Dortmund – Mainz: kampioensduel Bundesliga?

Borussia Dortmund kan dit weekend voor de eerste keer sinds 2012 weer kampioen worden van Duitsland. Sindsdien heerst Bayern München in de Bundesliga en werden ze maar liefst tien keer achter elkaar kampioen bij onze Oosterburen. Nu hebben de geelzwarten het in eigen hand, want het staat bovenaan. Alleen Mainz staat nog in de weg voor een nieuwe landstitel. Op zaterdag 27 mei vanaf 15:30 uur valt de beslissing in het Signal Iduna Park. Met de Unibet welkomstbonus heeft niet alleen BVB kans om te winnen, maar kun jij ook cashen!

Als je nieuw bent bij Unibet, kun je profiteren van de bookmaker bonus. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en een weddenschap van minimaal €10 plaatsen met echt geld (niet met andere gratis weddenschappen). In ruil daarvoor kun je tot wel vier keer een gratis weddenschap van €10 ontvangen. Een belangrijk detail is dat er geen minimale quotering is vereist en dat de gratis weddenschappen worden toegekend nadat de oorspronkelijke weddenschap is afgesloten. Dit is een geweldige kans om je avontuur bij Unibet te beginnen en te profiteren van gratis extra wedtegoed.

Unibet Welkomstbonus: profiteer van freebets.

Wedden op kampioen Bundesliga: Bayern of Dortmund?

Tot afgelopen weekend ging Bayern München nog aan de leiding in de competitie, maar Der Rekordmeister verloor die plek door een 1-3 nederlaag in huis tegen RB Leipzig. Vervolgens profiteerde BVB door met 0-3 te winnen op bezoek bij Augsburg.

Dat is voor Dortmund een opsteker, maar zeker ook voor Donyell Malen. De Nederlander zat vorig jaar op een dood spoor bij zijn club en dit seizoen begon op dezelfde manier. Op knappe wijze heeft hij zichzelf echter in de basis gespeeld en nu legt hij er wekelijks een paar in het mandje. Nu is hij ook weer in beeld bij bondscoach Ronald Koeman en kan hij bij Oranje rekenen op een basisplaats.

Sebastien Haller is een nog uitzonderlijker verhaal. De oud-spits van Ajax verkaste naar Dortmund, maar kreeg direct de diagnose teelbalkanker. De Ivoriaan herstelde goed en staat nu weer als vaste kracht in de spits. De aanval is er dus extra op gebrand om dit tot een onvergetelijk seizoen te maken. Goed om te onthouden als je inzet bij bookmakers Nederland.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Wedden op Premier League Darts finale: odds Van Gerwen
volgend artikel
F1 Monaco: Leclerc strijdt in thuisland tegen Verstappen