Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

F1 Monaco: Leclerc strijdt in thuisland tegen Verstappen

De Formule 1 vervolgt zijn weg in het seizoen van 2023 en doet dat in Monaco, de ministaat die geheel wordt omgeven door Frankrijk. Voor Charles Leclerc is het een bijzonder weekend, want de Ferrari-coureur is geboren in Monte Carlo, dat ligt in Monaco. Toch zal Max Verstappen er alles aan doen om een Monegaskisch feestje te verpesten. Voor de Nederlander staat namelijk iets anders op het spel: zijn leiding in het algemeen klassement. Met de Circus welkomstbonus wordt de race nóg aantrekkelijker om te volgen.

Bij Circus is er een aantrekkelijke promotie beschikbaar voor nieuwe spelers in Nederland. Als je besluit om mee te doen, kun je gebruikmaken van gratis weddenschappen ter waarde van maximaal €250, afhankelijk van het geldbedrag dat je inzet. Hier zijn enkele voorbeelden van deze aanbieding:

Je eerste storting is €202 free bets van €10
Je eerste storting is €25025 free bets van €10
Je eerste storting is €50025 free bets van €10

Om te profiteren van de aantrekkelijke welkomstaanbieding bij Circus, hoef je alleen maar een account aan te maken en geld over te maken via een betalingsmethode zoals iDeal. Vervolgens plaats je een weddenschap op een evenement naar keuze. Zodra je deze stappen hebt voltooid, worden de gratis weddenschappen direct aan je account toegevoegd.

Formule 1: Grand Prix Monaco met Circus Welkomstaanbieding.

Wie wint de Grand Prix van Monaco: Verstappen, Perez of Alonso?

Op dit moment heeft het Red Bull Racing-team vijf opeenvolgende overwinningen behaald in de Grands Prix. Ze hebben vooral uitgeblonken tijdens de races en lijken onverslaanbaar te zijn. Echter, in Monaco kan alles anders zijn, aangezien de kwalificatie daar bijzonder belangrijk is. Red Bull heeft tot nu toe wat meer moeite gehad met de kwalificaties in 2023. De concurrentie ziet mogelijk kansen om tijdens het komende weekend in Monaco uit te blinken, en dat is voor jou een mooie optie om te cashen bij betting sites Nederland, of bij betting sites België. Circus zit namelijk in beide landen.

Het Aston Martin-team, met hun AMR23, presteert bijzonder goed in de langzame bochten, waardoor Monaco voor hen wellicht de beste kans van het jaar is om een overwinning te behalen. Fernando Alonso heeft dit weekend speciaal aangestipt in zijn agenda en zal zich optimaal voorbereiden. Tegelijkertijd hopen Ferrari en Mercedes voor verrassingen te zorgen tijdens de kwalificaties, zodat ze een mogelijke pole position kunnen bemachtigen en dit kunnen omzetten in een sterke raceprestatie.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Gokken op Borussia Dortmund – Mainz: kampioensduel Bundesliga?
volgend artikel
Roland Garros 2023: Djokovic en Alcaraz favorieten op gravel