Mr Green Bonus

Mr Green Bonus

Gratis weddenschap
Max. bonus
€ 50
Percentage
250%
Min. storting
€ 20
Rondspeelvoorwaarden
Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen
Min. quotering
1.80
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.2

Mr Green Bonus details

Mr Green is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Mr. Green biedt nieuwe klanten in niet onze landen een fantastische welkomstbonus in de vorm van 2 keer een Gratis Weddenschap ter waarde van € 25. Plaats een eerste enkelvoudige of combinatie weddenschap van € 20 op een evenement naar keuze met 1.80(+) odd en ontvang direct 2 x € 25 aan Free Bets. Dit ongeacht het resultaat van je weddenschap! Je kunt je 2 x € 25 aan Free Bets binnen 7 dagen benutten voor enkelvoudige weddenschappen met quoteringen van 1.80 of hoger en alle gemaakte winst is volledig voor jou! Groot voordeel is nu ook dat je bij Mr. Green kunt wedden met iDeal.

Voordelen & nadelen

  • Bonuspercentage van 250%
  • Je ontvangt Gratis Weddenschappen ongeacht resultaat eerste bet
  • Winst uit Gratis Weddenschap is niet aan voorwaarden verbonden
  • Storten met o.a. iDeal is mogelijk!
  • Geen

Betaalmethodes voor bonus

Geldig t/m:

14-03-2019

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Meld je aan bij Mr. Green en maak een storting van € 20 of meer. Storten kan o.a. met iDeal, Visa/Mastercard, Neteller, Skrill en een PaySafeCard. Speel hierna een weddenschap van € 20 op een 1.80 odd(+) weddenschap. Dit kan zowel een enkelvoudige als combinatieweddenschap zijn. Nadat je weddenschap gesettled is, ontvang je van Mr. Green € 50 aan Gratis Weddenschappen (2x € 25). Zet deze vervolgens binnen 7 dagen in aan de hand van een enkelvoudige bet op 1.80(+) odds en alle winst die je maakt is vervolgens voor jou!

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 20 met bijv. iDeal en speelt hierna een weddenschap van € 20 op een 2.70 odd. Je wint deze weddenschap waardoor je € 54 in je account hebt + 2 x € 25 aan Gratis Weddenschappen. Ook bij verlies zou je 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen hebben. Je zet hierna bijvoorbeeld € 25 op een 4.50 odd en € 25 op een 3.00 odd. Als je beide bets wint, win je € 137,50. Win je 1 van beide is dit respectievelijk € 87,50 en € 50. Een perfecte start!

Conclusie

Mr. Green is een gerenommeerde naam in de casino wereld en lanceerde sinds kort ook haar sportsbook. Om jou als nieuwe klant hiervan te laten profiteren biedt het de Mr. Green Bonus voor nieuwe Nederlandse klanten. Een inzet van € 20 levert je direct € 50 aan Gratis Weddenschappen op, ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap. De winst die je maakt uit je Gratis Weddenschappen is verder aan geen enkele Mr. Green Bonus Voorwaarden verbonden. Qua bedrag blinkt de Mr. Green Bonus uit en zeker ook qua bonus voorwaarden. Wij beoordelen de Mr. Green Bonus dan ook met 4,5 ster.