Mr. Green Bonus – gratis weddenschap

Mr. Green biedt nieuwe Nederlandse klanten 2 keer een Gratis Weddenschap ter waarde van € 10. Plaats een eerste enkelvoudige of combinatie weddenschap van € 20 op een evenement naar keuze met 2.00(+) odd en ontvang direct 2 x € 10 aan Free Bets. Dit ongeacht het resultaat van je weddenschap! Je kunt je 2 x € 10 aan Free Bets binnen 7 dagen benutten voor enkelvoudige weddenschappen met quoteringen van 1.80 of hoger en alle gemaakte winst is volledig voor jou! Groot voordeel is nu ook dat je bij Mr. Green kunt wedden met iDeal.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 20,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 20,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Meld je aan bij Mr. Green en maak een storting van € 20 of meer. Storten kan o.a. met iDeal, Visa/Mastercard, Neteller, Skrill en een PaySafeCard. Speel hierna een weddenschap van € 20 op een 2.00 odd(+) weddenschap. Dit kan zowel een enkelvoudige als combinatieweddenschap zijn. Nadat je weddenschap gesettled is, ontvang je van Mr. Green 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen. Zet deze vervolgens binnen 7 dagen in aan de hand van een enkelvoudige bet op 1.80(+) odds en alle winst die je maakt is vervolgens voor jou!

Laagste quotering

1.80

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Mr. Green is een gerenommeerde naam in de casino wereld en lanceerde sinds kort ook haar sportsbook. Om jou als nieuwe klant hiervan te laten profiteren biedt het de Mr. Green Bonus voor nieuwe Nederlandse klanten. Een inzet van € 20 levert je direct € 20 aan Gratis Weddenschappen op, ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap. De winst die je maakt uit je Gratis Weddenschappen is verder aan geen enkele Mr. Green Bonus Voorwaarden verbonden. Qua bedrag blinkt de Mr. Green Bonus niet uit maar qua bonus voorwaarden des te meer. Wij beoordelen de Mr. Green Bonus dan ook met 4 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Je ontvangt Gratis Weddenschappen ongeacht resultaat eerste bet
  • Winst uit Gratis Weddenschap is niet aan voorwaarden verbonden
  • Storten met o.a. iDeal is mogelijk!
  • Relatief laag bonusbedrag

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 20 met bijv. iDeal en speelt hierna een weddenschap van € 20 op een 2.70 odd. Je wint deze weddenschap waardoor je € 54 in je account hebt + 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen. Ook bij verlies zou je 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen hebben. Je zet hierna bijvoorbeeld € 10 op een 4.50 odd en € 10 op een 3.00 odd. Als je beide bets wint, win je € 55. Win je 1 van beide is dit respectievelijk € 35 en € 20. Een perfecte start!

Verkrijg de bonus in drie stappen