Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Nu reeds enige tijd bekend is dat Jurgen Klopp Liverpool aan het einde van dit seizoen gaat verlaten, draait de geruchtenmolen volop met het oog op zijn mogelijke opvolger. Woensdagochtend wist de Telegraaf te melden dat een Nederlander momenteel op pole ligt om het stokje van de Duitser over te nemen, een Feyenoorder om meer precies te zijn. Het gaat hierbij niet om Robin van Persie.

Arne Slot opnieuw op de Engelse radar

Volgens verschillende betting sites is het Feyenoord 1 coach Arne Slot de grootste kanshebber om coach van Liverpool te worden. Slot heeft nog een contract tot en met medio 2026 in Rotterdam en kent geen ontsnappingsclausule. Er zal dus sprake zijn van een afkoopsom en deze ligt naar verluidt op 15 miljoen euro. Afgelopen zomer werden reeds biedingen van Leeds United (5 miljoen) en Tottenham Hotspur (10 miljoen) afgewezen en de verwachting is dus ook dat Feyenoord daadwerkelijk een bedrag richting de 15 miljoen kan verwachten. Voor Liverpool relatief een peulenschil, voor Feyenoord, en dan zeker omdat het om een trainer gaat, een topbedrag. Slot zelf zal er in Liverpool ook beduidend vooruit op kunnen gaan.

Liverpool Fan

Mogelijke opvolgers van Slot bij Feyenoord

Mocht het daadwerkelijk tot een vertrek van Slot komen, zou Joseph Oosting een mogelijke opvolger kunnen zijn. De Twente trainer doet het naar behoren in Enschede en zal een overstap naar Feyenoord, met Champions League voetbal in het vooruitzicht, zeker overwegen. In eigen gelederen heeft Feyenoord ook nog Robin van Persie als optie. Hij is echter behoorlijk onervaren en lijkt eerder een overstap naar Heerenveen te maken. Er is nog enige tijd te gaan, maar wij verwachten dat alle partijen snel duidelijkheid willen, en daarmee een snelle uitkomst bekend wordt.