Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Mooie quoteringen bij spannende Roma derby!

#Ad – De Romeinse derby staat dit weekend op het programma en dat betekent een garantie op spektakel. Zelfs als er weinig doelpunten vallen staat er genoeg spanning op het duel om een hevige strijd te ontketenen. Bet365 Nederland helpt je om er nog een mooiere wedstrijd van te maken. We bereiden je voor op het duel en geven je wat tips over mooie quoteringen die je niet mag missen. 

Na donderdag is de sfeer bij beide teams waarschijnlijk erg verschillend. AS Roma kreeg het voor elkaar om het Spaanse Real Sociedad uit te schakelen in de Europa League. In de kwartfinale wacht nu Feyenoord. Rivaal Lazio kwam naar Alkmaar om de overwinning van AZ weg te poetsen, maar slaagde daar niet in. De Italianen verloren opnieuw met 2-1. 

Wedtips Lazio – AS Roma

Een sportsbet Nederland kun je dit weekend het beste doen bij Bet365, want het heeft een paar verhoogde quoteringen voor je klaargezet:

12.00 | AS Roma 2-1 winst | Iets meer risico, maar met zo’n hoge quote wel de moeite waard. Een nipte overwinning voor de ploeg van José Mourinho. 

19.00 | Paulo Dybala scoort van buiten het strafschopgebied | De Argentijn heeft een geweldig schot en zal daar zeker gebruik van maken in een poging zijn ploeg naar de overwinning te schieten.

Let er natuurlijk wel even op dat je Bet365 wedkredieten hoog genoeg zijn om in te kunnen zetten. Met bovenstaande quoteringen kun je namelijk flink cashen!

bet365 bonus

Nederlander in actie

Er is nog een reden om extra op te letten tijdens deze derby: Georginio Wijnaldum. De middenvelder is hersteld van een beenbreuk en staat geregeld in de basis bij AS Roma. Ook is het interessant om te zien hoe deze twee het doen, want ze zijn allebei opgeroepen door bondscoach Ronald Koeman voor het Nederlands elftal. Rick Karsdorp is de andere Nederlander bij die ploeg, maar hij moet dit weekend geblesseerd toekijken. Let daar dus op tijdens je sportsbet Nederland, want ook Wijnaldum pikt graag zijn goaltje mee. 

Ook vanwege de ranglijst wordt het een spannende wedstrijd. Lazio staat derde met 49 punten en AS Roma volgt op plaats 5 met 47 punten, slechts twee minder dan de rivaal. Winst op zondag is dus genoeg om boven de stadsgenoot te eindigen. 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Geweldige odds bij wedden op Barcelona - Real Madrid
volgend artikel
Wedden op Italië – Engeland: heerlijke quoteringen