Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Wedden op Italië – Engeland: heerlijke quoteringen 

Italië en Engeland nemen het tegen elkaar op tijdens de eerste interlandbreak sind het wereldkampioenschap. Een vriendschappelijk potje? Nee hoor, we gaan meteen los met de EK-kwalificatie voor 2024. Het EK wordt gehouden in Duitsland. LiveScore Bet maakt het als een van de grootste betting sites Nederland nog een stukje spannender. Zeker als nieuwe speler krijg je flink wat voordelen. Ook voor bestaande klanten blikken we vooruit met onze wedtips.

Wedtips Italie Engeland 2023

5.00 | Kane & Saka schieten minimaal 1x op doel | Beide aanvallers zijn doelgericht en Engeland maakt het spel

2.80 | Italië wint | De Italianen zijn er – na een gemist WK – op gebrand om te laten zien wat ze kunnen. 

8.75 | Geen goals | Beide ploegen zijn bang om de eerste en belangrijkste wedstrijd te verliezen. Ook speelt Italië altijd afwachtend.

Profiteer van welkomstactie!

Als je nu een account aanmaakt bij LiveScore Bet, dan ontvang je maar liefst €100 aan free bets. Gratis gokken dus! Vergeet alleen niet minimaal €10 in te zetten op odds vanaf 1.50. Ga naar je account, kies je bedrag en rondt het af met een iDeal-betaling. Dan krijg je het gratis geld om te gokken op een voor jou aanlokkelijke quotering en kun je cashen met een Livescorebet bonus. Een paar andere voorwaarden op een rij:

  • Je bent minimaal 24 jaar oud
  • Je plaatst je bet binnen 14 dagen na registratie
  • Je moet de €10 in één keer inzetten
  • Accepteer de bet via een pop-upmelding

Groep C in beeld

De twee favorieten in deze poule komen elkaar direct tegen, want de andere landen zijn Malta, Noord-Macedonië en Oekraïne. Het lijkt erop dat ze vooral iets te vrezen hebben van Oekraïne, al valt daar vanwege de inval van Rusland niet zoveel van te verwachten als normaal.

De laatste wedstrijd van de Italianen belooft niet veel goeds, want toen verloren ze met 2-0 van Oostenrijk. Ze moeten dus uit een ander vaatje tappen. Voor de Engelsen was de laatste wedstrijd de uitschakeling op het WK tegen Frankrijk in de kwartfinale. De Fransen waren in december met 1-2 te sterk door een late goal van Olivier Giroud. 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Mooie quoteringen bij spannende Roma derby!
volgend artikel
Inzetten op Frankrijk – Nederland: cashen met hoge quotes