11:52 uur

Nieuw: € 5 gratis cadeau na aanmelding bij Golden Palace!

Deze promotie is helaas niet meer geldig omdat GoldenPalace geen Nederlandse klanten meer aanvaard. Kijk bij de Bookmakers Nederland voor om andere bookmaker te vinden.

Wedden liefhebbers opgelet! Golden Palace komt nu met een € 5 gratis bonus zonder storting! Dit voor zowel klanten uit Nederland als België! Naast dit welkomstcadeau biedt Golden Palace nieuwe klanten ook nog een gratis weddenschap van € 40. Lees snel meer over beide promoties en meld je aan!

 

Krijg nu € 5 cadeau na je aanmelding bij Golden Palace!

Een registratie bij Golden Palace levert je direct € 5 cadeau op, dit zonder dat je enige betaling hoeft uit te voeren! In ons Wedden Bonus Vergelijk vindt je tal van goede wed bonussen met een storting, als je echter geen storting wenst te maken is dit een unieke kans. Na je aanmelding kun je bij de support direct je bonus verkrijgen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een kopie van je ID-kaart toe te sturen. Dit is een standaard proces dat vele bookmakers hanteren na enkele weken spelen of bij je eerste aanmelding. Golden Palace vraagt dit op voorhand, echter krijg je er dan ook gelijk € 5 voor terug! De kans dat je na het ontvangen van je € 5 cadeau snel weer kunt uitbetalen is groot. Je hoeft deze € 5 slechts 5 x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger en is erna vrij uitbetaalbaar! Bevalt Golden Palace je goed? Profiteer dan direct ook van een gratis weddenschap van € 40!

 

Golden Palace € 5 zonder storting
© Golden Palace

 

Gratis weddenschap van € 40 voor nieuwe Golden Palace Klanten!

Naast de € 5 cadeau krijg je na je eerste storting ook nog eens de mogelijkheid tot een gratis weddenschap van € 40. Maak een storting met de Bonus Code GPSPORTS en profiteer van de Golden Palace Bonus voor nieuwe klanten. Speel een eerste weddenschap op een quotering van 1.70 en als deze verloren gaat, ontvang je je inzet tot € 40 terug! Je kunt kiezen tussen alle pre-match en live weddenschappen naar keuze. Het terug ontvangen bedrag hoeft slechts 5x ingezet te worden op qouteringen van 1.70 of hoger en er is geen tijdslimiet aan verbonden! Daarnaast kun je deze promotie ook rechtstreeks combineren met de € 5 gratis promotie. Reden genoeg om je aan te melden bij Golden Palace. Speciaal voor jou lichten we bookmaker Golden Palace nog even toe.

 

Golden Palace Gratis Weddenschap 40 euro
© Golden Palace

 

Golden Palace: Grote en betrouwbare naam in de Bookmaker Wereld!

Golden Palace bestaat reeds meer dan 50 jaar en kent tientallen speelhallen in geheel België. Onder Belgen is Golden Palace dan ook ongetwijfeld een bekende naam. Online heeft Golden Palace inmiddels ook verdienstelijk haar stempel gedrukt en graag wenst het ook de Nederlandse markt kennis te laten maken met haar mogelijkheden. De € 5 gratis is hierbij het perfecte middel en ook de € 40 gratis weddenschap leent zich uitstekend om bij Golden Palace te starten. De site is daarnaast geheel in het Nederlandstalig beschikbaar, net als de support!

 

Als betalingsmethodes zijn onder andere Bancontact / Mister Cash, Visa/Mastercard, Hipay en een PaySafeCard. Beschik je niet over deze betalingsmethodes en wens je met iDeal te wedden om ben je op zoek naar meer bookmakers waar je kunt wedden met Bancontact / Mister Cash? Bekijk dat ons Wedden met iDeal en Bancontact overzicht. Bij Golden Palace ben je echter zeker op het juiste adres om te starten met wedden zonder storting en te profiteren van een gratis € 40 weddenschap. Claim nu je bonus via onderstaande button!