12:08 uur

Golden Palace toegevoegd

Hier bij weddenbonus zijn we steeds op zoek naar de nieuwste en beste bookmakers en als we een nieuwe tegenkomen voegen we deze uiteraard aan het arsenaal toe. Vandaag mogen we er weer een nieuwe aan toevoegen, ditmaal is het Golden Palace. Golden Palace is een bookmaker die in Belgie gelicentieerd is wat wil zeggen dat ze dus wel degelijk van serieuze kwaliteit zijn.

Golden Palace wedcoupon

 

Voetbalcompetities

Het aanbod aan voetbal competities van Golden Palace is toch wel redelijk uitgebreid zo bieden ze de eerste en tweede klasse van het Belgische voetbal aan en ook tot de derde klasse van sommige landen. Het aanbod voor Nederland is ook zowel de eredivisie als de tweede klasse. Je zult dus sowieso wel een goede weddenschap vinden tussen al de verschillende voetbal competities.

 

Soorten sporten

Buiten voetbal bied Golden Palace ook andere sporten zoals b.v.b. tennis, basketbal, volleybal en nog meerdere sporten, in totaal 44 verschillende sporten waarop ingezet kan worden. Je hebt dus zeker en vast genoeg keuze. De keuze aan weddenschappen in de verschillende sporten is ook hetzelfde als bij de meeste bookmakers zo kun je inzetten op de standaard 1X2 en de over/onder maar ook op de minder geplaatste weddenschappen zoals de aziatische handicap weddenschappen.

 

conclusie

Wij concludeerden dat buiten dat de bookmaker niet zo bekend is hij toch wel mooie aanbiedingen geeft, een goede cashback bonus is ook aanwezig. Het goede aan de minder bekende bookmakers is dat ze de spelers meer in de watten leggen en meestal ook wel iets meer doen voor de spelers dan de grote bookmakers die het niet zo erg vinden om een speler te verliezen. Wij raden alvast deze bookmaker aan aan iedereen dat houd van weddenschappen plaatsen op een lagere divisie dat minder bekendheid heeft.

Claim de bonus! Meer informatie