Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

De beste odds en bonus om te wedden op Feyenoord – Shakhtar Donetsk

Feyenoord speelde vorige week gelijk tegen Shakhtar Donetsk en gaat nu op zoek naar een plek in de kwartfinale in de alles beslissende return. De Kuip zal uit z’n voegen barsten op donderdag, maar ook thuis kun je met onze odds en bonus gewoon genieten van deze topwedstrijd

Feyenoord favoriet bij de bookmakers

Feyenoord kent een werelds seizoen en de koploper van de Eredivisie is nog in de race voor drie prijzen. De Rotterdammers spelen op donderdag dan wel tegen Shakhtar Donetsk, maar op zondag staat ook de Klassieker op het programma. Feyenoord had pech dat het tegen de Oekraïense ploeg niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel. Met maar liefst 21 schoten op doel had de score in het eerste duel heel anders kunnen zijn. Hierdoor zijn ze ook voor dit duel opnieuw favoriet bij de bet sites

De Rotterdammers rekeken op de kwaliteiten van Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski,Orkun Kokcu en Danilo die allemaal al bij meer tien doelpunten betrokken zijn geweest. Wel moet Arne Slot Justin Bijlow nog altijd missen vanwege een gebroken pols. Hierdoor zal Wellenreuther opnieuw in de basis staan. We verwachten dat Feyenoord zal domineren, net als in de eerste wedstrijd en dat zie je ook terug bij de bookmakers. Feyenoord staat op 1.37 voor een overwinning en is daarmee de topfavoriet voor dit duel.

Wedden op Feyenoord - Shakhtar Donetsk odds 15-03-2023 Toto
© Toto- 15-03-2023 -odds kunnen veranderen

Kan Shakhtar Donetsk stunten in de Kuip?

Eigenlijk is het een wonder dat Shakhtar nog kans heeft om de kwartfinale te behalen. Door een doelpunt Rakitskiy, doet Shakhtar nog altijd mee en hebben ze op papier een goede kans om de kwartfinale van de Europa League te behalen. Toch geloven de bookmakers niet echt in winst van Shakhtar. Je krijgt hier op  de Toto app Android namelijk maar liefst 6.50 voor terwijl je ook voor een gelijkspel nog 4.50 krijgt. Wedden op “Shakhtar gaat door naar de volgende ronde” staat op 3.65 en voor Feyenoord krijg je 1.22.

De rollen zijn dus wel duidelijk, maar Shakhtar mag je zeker niet onderschatten, In hun laatste drie wedstrijden scoorden ze maar liefst elf keer en kregen ze alleen een tegengoal van Feyenoord. Daarnaast hebben ze ook Stade Rennes al verslagen en hielden ze eerder Real Madrid al op een 1-1 gelijkspel. De Oekraïners willen ongetwijfeld voor een stunt gaan. Aan Feyenoord en Het Legioen de taak om dat in de kiem te smoren. Bij het wedden op Feyenoord – Shakhtar Donetsk hebben we ook nog een hele mooie bonus gevonden die we hieronder uitgebreid voor je toe zullen lichten.

Gratis weddenschap van € 5,00 voor elk doelpunt bij Feyenoord - Shakhtar
© Toto- screenshot van 15-03-2023

Wedden op Feyenoord – Shakhtar Donetsk met Toto bonus

Speciaal voor zowel nieuwe als reeds geregistreerde spelers hebben we een hele goede Toto bonus gevonden. Na het registreren via de links op deze pagina, kom je direct bij de bonus uit en pak je voor elk doelpunt dat er in deze wedstrijd valt een gratis weddenschap van € 5,00. Vallen er dus twee goals in de wedstrijd Feyenoord – Shakhtar Donetsk, dan win je € 10,00 aan free bets! Het enige dat je hoeft te doen is inloggen of registreren bij Toto, de promotie te activeren en in totaal minimaal € 10,00 in te zetten op Feyenoord – Shakhtar. Kies voor odds van 1.50 of hoger en ontvang een free bet voor elke goal. Zo makkelijk is het!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
AZ - Lazio Roma wedden met 100x je inzet bij Betcity
volgend artikel
Wedden op Ajax - Feyenoord met 50 keer je inzet