Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

AZ – Lazio Roma wedden met 100x je inzet bij Betcity

AZ deed goede zaken in Rome vorige week en kan zich donderdag plaatsen voor de kwartfinale van de Conference League. Doen ze dat met een overwinning? Dan pak je nu bij Betcity maar liefst 100x je inzet!

Geweldige uitgangspositie voor AZ

Door in Rome met 1-2 Lazio te slaan, heeft AZ goede zaken gedaan en kunnen ze zich op donderdag plaatsen voor de kwartfinale. Het is nog wat vroeg om te zeggen dat ze zich met zekerheid zullen kwalificeren, maar de goals van Pavlidis en Kerkez zullen de Alkmaarders zeker een goed gevoel geven voor de return in eigen huis. Het Afas stadion zal tot aan de nok toe gevuld zijn en AZ heeft dan ook een thuisvoordeel. Dat betekent natuurlijk nog niet dat de Alkmaarders ook gelijk favoriet zijn bij de Nederlandse bookmakers

We zullen zo een aantal interessante weddenschappen voor je op een rijtje zetten en kijken welke bookmaker de beste odds heeft. Natuurlijk kijken we ook gelijk hoe je 100x je inleg kunt pakken bij Betcity. Eerst is het tijd om over de laatste resultaten van AZ te gaan. Wat opvalt is dat AZ de laatste vier wedstrijden won, maar dit wel telkens met een minimale marge was. Afgelopen zaterdag werd Groningen met 1-0 verslagen en de week daarvoor was het Vitesse dat met 0-1 verloor van AZ. 

De Alkmaarders staan derde in de Eredivisie en werden door FC Utrecht uitgeschakeld in de KNVB Beker. Het verschil met koploper Feyenoord is 5 punten en daarom dat alles en iedereen dat AZ lief heeft, zich focus op de Conference League. Gaat het de ploeg van Johnny Jansen lukken om zich te plaatsen voor de kwartfinale? 

Betcity odds boost 100x AZ Lazio Roma wedden
© Betcity – screenshot van 14-03-2023

Lazio heeft het lastig in Europa

Dit seizoen is het al voor de tweede keer dat Lazio een Nederlandse tegenstander tegen komt. De eerdere wedstrijden tegen Feyenoord liepen namelijk niet goed af en daardoor dat Lazio nu in de Conference League speelt in plaats van de Europa League. Ze staan daarbij dus al met 1-2 achter en hebben een topresultaat nodig om zich alsnog te plaatsen voor de kwartfinale. Lazio had de grootste moeite met Sturm Graz, Midtjylland en CFR Cluj. 

In de eigen competitie gaat het wel wat beter, maar is het kampioenschap met 19 punten achterstand op koploper Napoli ook wel uit zicht. Toch is met drie doelpunten in vijf wedstrijden de vorm van Lazio nog verre van ideaal. Een overwinning van Lazio kan zorgen voor de ommekeer. Wel moeten ze het doen zonder Ciro Immobile die geblesseerd is en naar alle waarschijnlijkheid dit duel met AZ moet missen. De grote vraag is dan ook wat de kansen van Lazio in Alkmaar zijn. Qua schoten en balbezit was Lazio in de eerste wedstrijd sterker, maar toch won AZ. Laten we snel kijken waar je de beste odds kunt vinden, tenslotte hebben we ook nog een mooie bet bonus voor je klaar staan waarbij je dus maar liefst 100 x krijgt voor winst van AZ!

AZ Alkmaar - Lazio Roma odds 16-03-2023 Conference League
© Betcity -14-03-2023-quoteringen kunnen veranderen

De beste odds en wedtips bij AZ – Lazio

Van alle bookmakers vind je de beste odds voor wedden op AZ Alkmaar – Lazio Roma bij Betcity. Zelfs zonder de 100x bonus, zijn de odds hier verreweg het hoogste. De quoteringen liggen overigens niet eens zo ver uit elkaar. AZ staat op 2.85 en dat is net even wat meer dan je krijgt voor winst van Lazio in Alkmaar. Een gelijkspel levert je bij Betcity 3.35 keer je inzet op. 

Je kunt natuurlijk ook wedden op wie er de volgende ronde bereikt. Door het goede resultaat in Rome is AZ hier favoriet voor met 1.30. Voor het behalen van de kwartfinale van Lazio Roma krijg je 3.20. 

We verwachten dat Lazio AZ direct onder druk zal zetten en daarom dat ze net als vorige week zomaar eens op voorsprong kunnen komen. Daarom dat we kiezen op een voorsprong van Lazio bij rust wat 3.10 oplevert. Als eindresultaat is een gelijkspel een interessante optie. AZ hoeft niet te winnen, maar moet dan wel scoren. Beide teams scoren staat op 1.72 en voor een 1-1 gelijkspel pak je 6.25 keer je inzet.

Tenslotte wijzen we je ook nog op een mooie rust/eindstand bet. Als Lazio bij rust op voorsprong staat, maar het duel eindigt in een gelijkspel dan levert je dit maar liefst 13 keer je inzet op. Het zijn stuk voor stuk geweldige quoteringen die het wedden op AZ – Lazio Roma een stuk aantrekkelijker maken!

100x je inzet bij wedden op AZ – Lazio

Denk jij dat AZ doorgaat naar de kwartfinale op donderdag en heb je nog niet eerder bij Betcity gespeeld? Dan pak je nu bij deze bookmaker 100x je inleg als je voorspelling uitkomt.Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder staat er nu een odds boost klaar die de odds voor winst van AZ naar 100 tillen. Om deze odds boost te pakken, hoef je je alleen maar aan te melden via de links op deze pagina en een storting te doen van € 20,00. 

AZ hoeft dus niet eens te winnen om 100x je inzet te winnen. Let wel even op dat je maximaal € 1,00 kunt inzetten. Plaatst AZ zich voor de kwartfinale? Dan win je hier dus € 100 mee!

Betcity odds boost
© Betcity – screenshot van 14-03-2023

Behalve deze bonus is er ook nog een Betcity free bet ter waarde van € 50,00. Als je denkt dat AZ het toch lastig krijgt tegen Lazio en de kwartfinale nog helemaal niet zeker is, dan is dit een interessante optie. Je kunt de freebet inzetten op een sport en wedstrijd naar keuze!  Behalve deze twee bonussen staan er bovendien nog tal van andere promoties klaar voor zowel nieuwe als al eerder geregistreerde spelers. Meld je dus snel aan en pak een mooie bonus bij het wedden op AZ – Lazio.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Manchester CIty - RB Leipzig odds en bonus Champions League
volgend artikel
De beste odds en bonus om te wedden op Feyenoord - Shakhtar Donetsk