Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Wedden op Ajax – Feyenoord met 50 keer je inzet

Het is weer tijd voor de Klassieker en bij zo’n mooie wedstrijd horen natuurlijk net zulke mooie odds. Die hebben we voor je gevonden. Bij Circus pak je nu namelijk 50 x je inzet voor zowel winst van Feyenoord als Ajax!

Alles of niets voor Ajax

Sinds de komst van Johnny Heitinga als coach van Ajax, verloren de Amsterdammers niet meer in de Eredivisie. Sterker nog, alle wedstrijden werden gewonnen. Een geweldige reeks waar zomaar eens een einde aan kan komen op zondag. Feyenoord doet het zeker niet minder en is een geduchte tegenstander. Daarnaast staat er natuurlijk nog het kampioenschap op het spel en zullen beide ploegen geen genoegen nemen met minder dan een een overwinning. 

Wedden op Ajax - Feyenoord met de beste odds
© Circus – 17-03-2023- quoteringen kunnen veranderen

Heitinga en zijn mannen kunnen dit seizoen alleen nog de Eredivisie en de KNVB Beker winnen. Met drie punten achterstand staat er dan ook een hoop op het spel. Bij een nederlaag lijken de titelkansen voorbij. Gelukkig voor de Amsterdammers dat zowel de Nederlandse als de sportweddenschappen België bookmakers, Ajax als favoriet bestempelen. Circus is namelijk zowel in Nederland als beschikbaar is. Dat betekent dat je in beide landen de beste odds kunt vinden bij het wedden op Ajax – Feyenoord. Winnen de Amsterdammers op zondag? Dan win je met de reguliere odds 1.76, maar dat kan dus oplopen naar 50.00 met de super odd bonus!

Feyenoord beleeft een geweldige week

In aanloop naar Ajax – Ajax moesten de Rotterdammers eerst nog even de kwartfinale van de Europa League veilig stellen. Dat deden ze op donderdag door met maar liefst 7-1 te winnen van Shakhtar Donetsk. Feyenoord heeft de laatste acht van Europa behaald en dat geeft natuurlijk vertrouwen voor de Klassieker. De koploper van de Eredivisie doet nog mee om drie prijzen en kan op zondag een grote slag slaan om het kampioenschap. Met nog negen wedstrijden te spelen, staat Feyenoord drie punten voor op Ajax en is het verschil met nummer drie az twee punten meer.

Circus Super Odds Ajax Feyenoord wedden
© Circus – Super odds – Screenshot van 17-03-2023

Feyenoord zit dus op rozen en lijkt onaantastbaar. Toch denken de bet sites Nederland dat de Rotterdammers het lastig krijgen in de Johan Cruijff Arena. Dat zie je namelijk terug aan de odd voor winst van Feyenoord dat op 4.35 staat. Dat is net wat minder dan een gelijkspel waar je 4.15 voor krijgt. Heeft dat te maken met de vijandige Johan Cruijff Arena, de vermoeidheid van de Europa League wedstrijd, of is er iets anders aan de hand. Hoe dan ook, wedden op winst van Feyenoord kan je een hoop opleveren. Met de bonus die we voor je hebben gevonden, loopt dit zelfs op naar 50 keer je inzet. Hoe dat werkt, bespreken we hieronder. 

Hoe pak je 50 x je inzet bij Ajax – Feyenoord?

Door je aan te melden bij Circus als nieuwe speler krijg je nu een geweldige bonus die luister naar de naam Circus Super Odds. Dat zijn verhoogde odds bij heerlijke wedstrijden zoals Ajax – Feyenoord. Winst van zowel Ajax als Feyenoord staat op 50.00. Dat betekent dus als je gokt op winst van Ajax je € 50,00 kunt winnen, maar ook kunt kiezen voor winst van Feyenoord met 50x. Je moet 24 jaar of ouder zijn en nog niet eerder bij Circus gespeeld hebben om van deze bonus gebruik te kunnen maken. Aanmelden doe je via de links in dit artikel. De Super Odd kun je activeren op zowel de website als de Circus app 5 euro. Je hebt nog tot vlak voor Ajax – Feyenoord om deze bonus te pakken dus meld je snel aan!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds en bonus om te wedden op Feyenoord - Shakhtar Donetsk
volgend artikel
Formule 1 Saoedi-Arabië quoteringen + Bonus