Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Zebet nieuws header

Voorspelling Feyenoord – Olympique Marseille

Vanavond neemt Feyenoord het in de halve finale van de Conference League op tegen Olympique Marseille en gaan de Rotterdammers op zoek naar een plek in de finale. Hier lees je de voorbeschouwing zodat je nog goed voorbereid kunt wedden op Feyenoord – Olympique Marseille.

Eerste Europese halve finale voor Feyenoord in 20 jaar

Nadat Feyenoord in 2002 de halve finale bereikte en zelfs de finale wist te winnen, is Europees succes lang uitgebleven. Daar kan dit jaar onder Arne Slot verandering in komen. Speelt Feyenoord voor het eerst in 20 jaar weer een Europese finale en kan het zelfs de Conference League winnen? De Rotterdammers zijn bezig aan een goede reeks en hopen op de Conference League titel als enige prijs van het seizoen. Daar moeten ze dan wel Marseille voor verslaan. Feyenoord is dus bezig aan een goed seizoen in Europa hoewel de resultaten in de eigen competitie soms nog wat tegenvallen. Toch heeft Feyenoord heeft de laatste zeven thuiswedstrijden niet verloren en scoorden ze de laatste 15 wedstrijden op rij. Hierbij moet worden opgemerkt dat met name Sinisterra en Dessers in vorm zijn en voor het meeste gevaar zorgen. Kunnen zij zorgen voor een stunt tegen Olympique Marseille? Slot moet het wel doen zonder Marcos Senesi, Justin Bijlow, Jens Toornstra, Guus Til en Alireza Jahanbakhsh. We gaan zo kijken wat de bookmakers Nederland verwachten van de wedstrijd. Daarbij zullen we je natuurlijk ook gelijk van de beste odds voorzien. 

Olympique Marseille bezig aan geweldige reeks

Marseille won de laatste tien van de elf wedstrijden en verloor alleen van PSG. De Fransen hebben dit seizoen nog twee doelen. De eerste is om de tweede plaats in de Ligue 1 te behalen en zo Champions League voetbal te garanderen. Ondertussen staan ze natuurlijk ook in de halve finale van de Conference League en willen ze maar wat graag de eerste editie van dit nieuwe toernooi winnen. Net als Feyenoord won Marseille alle knock-out wedstrijden in de Conference League. Dimitri Payet wist vorige week tegen Nantes in de competitie twee keer te scoren vanaf 11 meter en zal voor het grote gevaar moeten zorgen samen met Gerson. Bij Les Olympiens speelt Leonardo Balerdi niet mee en moet Cengiz Ünder ook het duel missen. Luis Henrique is niet speelgerechtigd voor de Conference League. Nadat er vele spelers terugkeren na een schorsing kan coach Sampaoli wel weer beschikken over Bamba Dieng, Gerson en Kamara. Arkadiusz Milik en Cedric Bakambu zullen vechten om een plek naast Payet die in de Conference League al op drie goals en drie assists staat. Bij het wedden op Feyenoord – Olympique Marseille horen vanzelfsprekend de beste odds en een mooie wedden bonus. Hieronder kom je ze allebei tegen.

Wed nu met de beste odds op Feyenoord - Olympique Marseille in de Conference League
©ZEbet – 28/04/2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Feyenoord – Olympique Marseille.

Van alle bookmakers is het Zebet waar je de beste odds vindt. Feyenoord is bij deze bookie favoriet met 2.10 voor een overwinning terwijl je 3..45 krijgt als je inzet op een overwinning van Olympique Marseille. Een gelijkspel levert je 3.65 op. Feyenoord lijkt volgens de bookmakers in de stijf uitverkochte Kuip dus Marseille te kunnen verslaan. Bij deze bookmaker pak je nu ook een lekkere Zebet bonus in de vorm van een € 50,00 welkomstbonus. Wil je nog snel inzetten op deze wedstrijd? Klik dan hieronder op de link en pak de hoogste odds en € 50 bonus!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Hoge odds bij wedden op Liverpool - Villarreal
volgend artikel
Wedden op de topper tussen Anderlecht en Club Brugge