Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wedden op de topper tussen Anderlecht en Club Brugge

De play-offs in België zijn begonnen en op zondag nemen Anderlecht en Club Brugge het tegen elkaar op in een ouderwetse Belgische klassieker. Hier bespreken we de aankomende wedstrijd en gaan we over de odds.

Anderlecht verliest eerst play-off match

Anderlecht eindigde het reguliere seizoen op de derde plek en daar staat het nog altijd. De eerste play-off wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise ging verloren vorige week en omdat nummer twee Club Brugge wel won, kwam Anderlecht op achterstand. De laatste twee wedstrijden lijkt Anderlecht met name tegen zichzelf te vechten. Hoewel er tegen Kortrijk nog wel gewonnen werd, ging het tegen de koploper dus mis. Coach Kompany is desalniettemin tevreden hoe het seizoen vooralsnog verlopen is. De huidige derde plek is een degelijke prestatie en er zijn een stuk meer punten gepakt dan vorig seizoen. De ex-international hoopt het tij te kunnen keren tegen Club Brugge maar weet dat Anderlecht van goeden huize moet komen om de regerend kampioen te verslaan. Daarnaast mist Vincent Kompany nog wat spelers. Majeed Ashimeru, Zeno Debast en Hannes Delcroix lijken het duel met Brugge te gaan missen. Bij de bookmakers België kijken we zo wat de kansen van Anderlecht zijn, maar we gaan eerst even over Club Brugge, de tegenstander van Anderlecht op zondag.

Club Brugge in de achtervolging op Unions Saint-Gilloise

Club Brugge won weliswaar de eerste play-off match van Antwerp, maar omdat koploper Union ook won, blijft het verschil tussen beide ploegen nog altijd drie punten. Bij Brugge waren ze tevreden met de 3-1 overwinning op Antwerp alhoewel het voetbal lang niet altijd even mooi was. Brugge weet dat het nog altijd favoriet is voor de titel, maar dat het wel die drie punten nog goed moet maken. Natuurlijk komt de rechtstreekse match tegen Union Saint-Gilloise nog, maar ook eerst moet Anderlecht verslagen worden. Schreuder ziet zijn team nog steeds groeien en verwacht nog altijd de titel te kunnen pakken. Buchanan en Lang lieten vorige week hun klasse zien en lijken ook dit weekend uit te kunnen gaan van een basisplaats. Club Brugge heeft nog vijf wedstrijden te spelen om kampioen te worden. Alfred Schreuder beschikt over een fitte selectie en zal met de sterkste opstelling starten. Laten we de odds erbij pakken die dit keer bij Circus vandaan komen. Circus ken je natuurlijk van de Circus bonus en die laten we dan ook niet onbesproken.

Anderlecht favoriet tegen Club Brugge op 01-05-2022 Jupiler Pro League playoffs 1
© Circus – 30/04/2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Anderlecht – Club Brugge

Als je wilt wedden op Anderlecht – Club Brugge, doe je dat natuurlijk met de beste odds. Die vind je bij Circus. Als nieuwe speler pak je daar bovendien tot wel € 250 aan freebets met hun bookmaker bonus. Anderlecht is toch wel de verrassende favoriet bij deze wedstrijd. Winst van Anderlecht levert je namelijk 2.50 op. Voor winst van Club Brugge pak je met 2.70 net even iets meer en een gelijkspel staat op 3.70. Het werd de laatste jaren wel vaken gelijk tussen beide teams, dus dat is zeker een mooie uitkomst om op in te zetten.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voorspelling Feyenoord - Olympique Marseille
volgend artikel
Villarreal - Liverpool wedden op de halve finale Champions League