weddenbonus nieuws

Extra cashback bonus bij NetBet voor Arsenal-Chelsea

Dit weekend komt Chelsea bij Arsenal op bezoek en dat gaat een top wedstrijd worden. Bij NetBet bieden ze een bonus voor alle klanten, dus ook bestaande klanten als je wilt wedden op deze wedstrijd. Het gaat daarbij om een weddenschap op goalscorers en als je verliest, kan je je inzet terug krijgen tot een maximum van 20 euro.

Netbet Arsenal-Chelsea cashback bonus
© by NetBet

 

NetBet cashback bonus voor correcte score

Deze bonus is duidelijk bedoeld om je een keer kennis te laten maken met wedden op Eerste Goalscorer, Laatste Goalscorer en Correcte Score weddenschappen. Dit zijn erg risicovolle weddenschappen zoals je wel zal begrijpen en de quoteringen zijn vaak erg hoog. De 20 euro cashback bonus is dan een goede garantie om je potentiële verlies een beetje af te kopen.

NetBet cashback bonus voorwaarden

Je moet dus wedden op eerste of laatste goalscorer of correcte score voor de wedstrijd en dat moet met een enkelvoudige weddenschap, dus geen combinatie weddenschappen. Als je verliest en zowel Giroud als Hazard scoren, dan krijg je je inzet terug tot een maximum van 20 euro. Dat zijn dus behoorlijk zware voorwaarden, maar het is best leuk om eens een andere weddenschap te proberen en NetBet maakt dat net even wat aantrekkelijker.

Als je de cashback bonus krijgt, dan moet je dat bedrag 5 keer rondspelen tegen een quotering van 1.60 binnen 7 dagen. Je moet je aanmelden voor deze bonus via de promotiepagina op de NetBet website! Anders kom je niet in aanmerking voor deze bonus.

NetBet welkomstbonus voor nieuwe klanten

NetBet biedt nieuwe klanten uiteraard ook nog een welkomstbonus waar je van kan profiteren als je nog geen account hebt. Deze bonus komt in de vorm van een stortingsbonus van 50% tot een maximum van 50 euro. Dus als je de hele bonus wilt hebben, dan moet je 100 euro storten. Lees meer over de NetBet eerste storting bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Denk jij dat PSV dit weekend kampioen wordt?
volgend artikel
Bonus als Bayern dit weekend verliest