Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Excelsior – ADO Den Haag Eredivisie play-offs 24-05-2022

#Ad Nog twee wedstrijden te spelen en dan weten we of Excelsior of ADO Den Haag volgend jaar in de Eredivisie uitkomt. Op dinsdagavond wordt de eerste nacompetitie finale gespeeld en in dit artikel vind je de beste odds om mee te wedden.

De derde keer dat beide ploegen elkaar tegen komen

Zowel Excelsior als ADO Den Haag kwam dit seizoen uit in de Keuken Kampioen Divisie. Dat betekent dan ook dat Excelsior en ADO Den Haag elkaar al vaker tegenkwamen dit seizoen. De eerste keer was op 22 oktober in de Hofstad. Toen won de uitploeg met 0-2 van Den Haag. Drie maanden later op 25 januari werd het een stuk spannender in Rotterdam. In een krankzinnige wedstrijd werd het 2-3 voor ADO. Excelsior degradeerde via de play-offs in het seizoen 2018-2019 en speelt de afgelopen drie jaar dus in de Keuken Kampioen Divisie.

Voor ADO kwam de degradatie vorig jaar en de Hagenezen proberen nu dus via de play-offs na een seizoen weer terug te keren naar het hoogste niveau in Nederland. Ook in Kralingen vinden ze het na drie seizoen in de Eerste Divisie wel weer tijd voor een stap hogerop. Er worden binnen een paar dagen tijd twee wedstrijden gespeeld om te bepalen wie er volgend jaar in de Eredivisie speelt. Wordt het Excelsior of ADO Den haag dat de eerste wedstrijd wint? We zullen zo bij de beste bookmakers Nederland kijken naar de odds zodat je direct kunt wedden op Excelsior – ADO Den Haag in deze heerlijke finale.

De twee topscorers van de Eerste Divisie tegenover elkaar

Er waren niet veel kenners die een play-off finale tussen Excelsior en ADO Den Haag hadden verwacht. Toch hebben zowel Excelsior als ADO de beste aanvallers van de Keuken Kampioen Divisie in huis. Bovendien zorgden deze spelers er ook nog eens in deze play-offs voor dat hun ploeg in de finale belandden. Excelsior kan dit seizoen bouwen op Thijs Dallinga met 33 goals in het reguliere seizoen en nu alweer drie doelpunten in de play-offs. Bij ADO luistert de topschutter dit seizoen naar de naam Thomas Verheijdt. De spits scoorde al 30 goals in het seizoen maar tegen FC Eindhoven naam hij ook nog eens twee doelpunten voor zijn rekening. 

Hoewel Excelsior dit seizoen ADO al wist te verslaan, was dat wel slechts de enige keer in acht onderlinge ontmoetingen. Het zou daarom zomaar een kunnen dat Bet365 Nederland de favorietenrol aan ADO zal geven vanwege deze statistiek. Laten we snel kijken hoeveel je precies krijgt voor beide pleogen bij het wedden op Excelsior – ADO Den Haag.

Excelsior favoriet tegen ADO in eerste finale play-offs Eredivisie
©Bet365 – 18-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds en bonus om te wedden op Excelsior – ADO Den Haag

Van alle bookmakers Nederland, raden we je aan om voor Bet365 te kiezen als je wilt gokken op Excelsior – ADO Den Haag. Dat heeft niet alleen met de mooie Bet365 bonus te maken, maar ook met de goede quoteringen. Je krijgt bij deze bookmaker 1.95 voor de thuisspelende ploeg oftewel Excelsior. Een gelijkspel levert je vier keer je inleg op en voor een overwinning van ADO Den Haag krijg je nu maar liefst 3.50. Dat zijn beste verrassende odds maar hier kun je natuurlijk goed van profiteren. De play-off match tussen Excelsior wordt op dinsdagavond om 20.00 uur gespeeld en daarom raden we je aan nog snel in te zetten via de link hieronder.

Aanmelden bij bet365

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Feyenoord - AS Roma in de finale van de Conference League
volgend artikel
De beste odds om te wedden op Vitesse - AZ Eredivisie Play-offs