Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

De beste odds om te wedden op Vitesse – AZ Eredivisie Play-offs

Vitesse en AZ spelen nog twee wedstrijden deze week om een kans te maken in de Europa Conference League. De eerste wedstrijd is op woensdagavond in de Gelredome. Behalve een uitgebreide voorbeschouwing, vind je hier ook de beste odds om zo goed voorbereid te wedden op Vitesse – AZ.

Vitesse speelt eerst thuis na overwinning op FC Utrecht

Afgelopen zondag won Vitesse met 3-0 van FC Utrecht nadat de eerste wedstrijd in de Galgenwaard met 3-1 verloren ging. Vitesse wist zich dus te herpakken en is nu nog twee wedstrijden verwijderd van de Conference League. Vitesse staat in de finale van de play-offs, al is het met de hakken over de sloot. De overwinning op Utrecht geeft de coach van Vitesse, Thomas Letsch, veel vertrouwen voor het duel met AZ. De laatste keer dat Vitesse het tegen AZ in Arnhem opnam werd het een gelijkspel. In april speelden de ploegen opnieuw tegen elkaar, maar die keer won AZ van de Arnhemmers. 

Na een lastige en slopende 120 minuten tegen FC Utrecht heeft Vitesse drie dagen de tijd gehad om zich opnieuw op te laden en te herstellen. Wel mist Letsch een aantal belangrijke spelers zoals Dominik Oroz, Jacob Rasmussen, Maximilian Wittek en Yann Gboho. Lukt het Vitesse dit keer wel om de eerste wedstrijd in eigen huis te winnen? We laten ons zo leiden door de bet sites Nederland als we de odds erbij pakken. 

AZ kent een sterker seizoen dan Vitesse

AZ eindigde op de vijfde plek in de Eredivisie en pakte tien punten meer dan Vitesse. Daarbij won het dus ook de laatste wedstrijd tegen Vitesse. De Alkmaarders kenden echter een dramatisch einde van de competitie door maar liefst vier keer op rij niet meer te winnen. Bovendien kreeg het nog acht doelpunten tegen in die vier wedstrijden. Tegen Heerenveen kon AZ zich revancheren en leek dat ook te gaan doen. Toch gaf het in de laatste twee minuten opnieuw twee doelpunten weg en moest de ploeg van Pascal Jansen opnieuw aan de bak ub de return.

Uiteindelijk kwam het nog wel goed in eigen huis. Dani de Wit zette de Alkmaarders vroeg op voorsprong en later werd de stand nog verdubbeld door Zakaria Aboukhial. AZ wist niet alleen het finaleticket te pakken, ze zorgden zo ook dat ze voor de eerste keer in 17 wedstrijden weer eens de nul konden houden. Van alle spelers kan Pascal Jansen tegen Vitesse alleen niet over Owen Wijndal beschikken maar heeft verder een volledig fitte selectie. Bij Circus, dat tot zowel de bookmakers België als de Nederlandse bookies behoort, vind je de beste odds bij deze wedstrijd en daar gaan we dan ook snel kijken hoe je kunt wedden op Vitesse- AZ.

AZ favoriet op bezoek bij Vitesse in de Eredivisie play-offs finale
© Circus – 25/05/2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Vitesse – AZ

Omdat de wedstrijd al op donderdag wordt gespeeld, doe je er goed aan om nog snel bij Circus in te zetten. Dat doe je bovendien met een mooie Circus bonus. Wat gelijk opvalt is dat AZ de grote favoriet is. Voor wedden op Vitesse krijg je namelijk 3.05 en de odds voor winst van AZ zijn wat lager. Desalniettemin zijn ook deze odds zeer interessant met 2.37 voor een overwinning. Een gelijkspel staat op 3.45. Om deze goede quoteringen en de bonus ter waarde van €250 aan freebets te pakken hoef je alleen maar op onderstaande link klikken.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Excelsior - ADO Den Haag Eredivisie play-offs 24-05-2022
volgend artikel
Wedden op de Champions league finale tussen Liverpool en Real Madrid