weddenbonus niews

Prachtige Eurotierce Inschrijfbonus – Nu verhoogd naar € 100!

De Eurotierce Welkomstbonus voor nieuwe Belgische klanten is van ongekend goed niveau en sinds vandaag alleen nog maar beter. Je krijgt nu namelijk in plaats van een 100% stortingsbonus tot € 80 een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 100! De bonus voorwaarden zijn ongekend flexibel en we raden iedereen die nog geen klant bij Eurotierce is aan snel verder te lezen en zo snel mogelijk te profiteren van deze actie.

Hoe ontvang ik € 100 Gratis bij Eurotierce?

  • Klik op een van de Eurotierce Bonus Banners in dit artikel en meld je aan.
  • Stort € 15(+) met bijv. Bancontact, Visa/Master, PaySafe, Neteller, Skrill.
  • Je ontvangt hierna direct 100% bonus tot een maximum bedrag van € 100.
  • Je hoeft enkel je bonusbedrag 6x in te zetten om je bonus vrij te spelen.
  • Alle weddenschappen op quoteringen vanaf 1.01 tellen mee. Ongekend!

 

Eurotierce Inschrijfbonus
© Eurotierce

 

Alle Quoteringen tellen mee voor vrijspelen!

Zoals bovenstaand aangegeven tellen alle quoteringen mee voor het vrijspelen van je Eurotierce Bonus. Dit is iets wat je nergens anders zult tegenkomen en deze bonus ook zo speciaal maakt. Verder is het feit dat je je stortingsbedrag niet hoeft rond te spelen en je bonusbedrag slechts 6x ongekend flexibel. Niet enkel de bonus maakt Eurotierce tot een van de Beste Bookmakers Belgie. Ook de bookie zelf is dik in orde en dit lichten we graag toe.

Eurotierce – Veelzijdig wedaanbod!

De eerder genoemde welkomstbonus is natuurlijk geweldig maar ook langer spelen bij Eurotierce loont. Naast meer dan 25 sporten kun je bij Eurotierce ook inzetten op paardenrennen. Per sport is de hoeveelheid wedopties ook behoorlijk, dit zowel pre-match als live. Een voordeel is ook dat er vele Bookmaker Betalingsmethoden beschikbaar zijn. Naast Bancontact kun je onder andere storten met Visa/Mastercard, Neteller, Skrill en ook met PaySafeCard. Reden genoeg om je aan te melden bij bookmaker Eurotierce en jou geluk te beproeven. Aanmelden kan via bovenstaande afbeelding of onderstaande bonus banner.

vorig artikel
Eredivisie Weekend - Benut alle Mr. Green Actie Mogelijkheden!
volgend artikel
Nieuw: LVB Actie - Prima Welkomstbonus van 100% tot € 50!