Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Belangrijke Informatie

ComeOn accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

Online bookmaker ComeOn gaat voor Nederlandse licentie

ComeOn is een bookmaker die zich in de afgelopen tijd heeft bewezen als goede en betrouwbare bookmaker in verschillende Europese landen. Met betaalmethode iDeal en dikke wed bonussen voor wedstrijden van het Nederlands elftal wisten ze zich te onderscheiden van de rest.

ComeOn geeft nog geen gas in Nederland

Helaas richt ComeOn zijn pijlen voorlopig nog niet op de Nederlandse wedders. Dit heeft te maken met de aanvraag van een nieuwe licentie voor het aanbieden van weddenschappen in Nederland. ComeOn wil niks liever dan volgens de Nederlandse wet werken en daar werken ze op deze manier naartoe.

ComeOn heeft laten weten dat het sterke bonusaanbod nog wel geldt voor tal van andere Europese landen. Natuurlijk zijn er nog voldoende andere bookmakers te vinden die online hun diensten aanbieden. Zo hebben we een goede bonus aanbieding van Mobilbet online staan waar je zeker even naar moet kijken. Voor de liefhebber van wedden op voetbal zijn nog zat bonussen te vinden.