Circus.be – mobiel bonus

De Belgische bookmaker Circus.be biedt klanten uit Nederland en België € 5 gratis speeltegoed aan als je de Circus.be Mobiele App downloadt. Daarnaast krijg je € 5 gratis als je je gsm-nummer in je account bevestigt. Als je nog geen klant bij Circus.be bent kun je je nu inschrijven via de Circus Bonus. Bij je inschrijving krijg je ook direct € 5 gratis zonder storting. Nadat je je € 10 7,5x op 2.21+ odds hebt ingezet is je bedrag vrijgespeeld. Ook tellen weddenschappen op 1.81-2.20 odds (15x inzetten) en weddenschappen op 1.40-1.80 (30x inzetten) mee voor 30% voor het vrijspelen van je bonus!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 10,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De € 5 Circus.be Mobiel Bonus krijg je door het downloaden van de Circus.be app. Na het downloaden zul je € 5 extra in je account zien. Je gsm-nummer valideren doe je door naar je account gegevens te gaan en de bevestigings sms aan te vragen en de code te bevestigen. De € 10 is door 7,5x in te zetten op 2.21+ odds vrijgespeeld. Kies je voor het spelen op 1.81-2.20 odds dien je je bedrag 15x rond te spelen en op 1.40-1.80 odds 30x. Een combinatie is ook mogelijk. Bij je inschrijving bij Circus ontvang je ook nog eens € 5 zonder storting direct cadeau zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen.

Laagste quotering

2.21

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Circus.be is een Belgische bookmaker met een groot aanbod en een website beschikbaar in het Nederlands. Ze hebben een hoge welkomstbonus voor Nederlanders en Belgen in de vorm van de Circus.be bonus. Als je nog geen klant bij Circus bent, loont het zich enorm om je te registeren via deze welkomstactie. Je krijgt dan direct € 5 gratis zonder storting ook. De € 5 gratis door het downloaden van de app en € 5 door je gsm nummer te valideren is ook top. Hiermee maakt Circus.be het extra aantrekkelijk om mobiel te wedden en voor jou is het ook enorm gemakkelijk om het gratis geld te verkrijgen. Door de flexibele voorwaarden waarderen we de bonus dan ook met 3,5 ster.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • € 5 gratis door downloaden van de Circus.be App
  • € 5 gratis door gsm nummer te bevestigen
  • € 5 gratis direct bij je aanmelding
  • Website beschikbaar in het Nederlands
  • Gebruiksvriendelijke mobiele app
  • Geen

Voorbeeld

Maak allereerst een account aan bij Circus. Vervolgens bevestig je je gsm nummer en krijgt € 5 gratis en download je de app en zul je nogmaals € 5 gratis tegoed in je account terugvinden. Speel deze vervolgens 7,5x op 2.21+ odds rond of door middel van 1.81-2.20 odds en 1.40-1.80 odds waarbij je respectievelijk 15x en 30x dient in te zetten.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Circus App downloaden

Circus heeft na het succes op de desktop en mobiele website, ook een Circus App op de markt gebracht. Hierna zullen we kort beschrijven hoe jij de App kan installeren op Android en iOS. Wil je onmiddellijk de App installeren, dan kan je op de banner hieronder klikken en een account openen. Open eerst een account voordat je de App installeert, zodat je ook kan genieten van de 5 euro gratis.

Circus Android App
© Circus

Circus Android App

Omdat het niet mogelijk is om wedden Apps te downloaden vanuit de Google Play Store, heeft Circus een eigen App ontwikkeld en beschikbaar gemaakt via de eigen Circus site. Nadat je een account hebt aangemaakt, raden we aan de Circus website of Circus mobiele website te bezoeken. Vanuit de App promotie kan je de Circus Android App altijd downloaden. Voordat je de App installeert op je mobiel, zal je eerst je telefoon settings moeten wijzigen. Anders kan je de App niet installeren. Ga dus naar je telefoon settings en selecteer instellingen of parameters. Daarna zal je op security (beveiliging) of applicaties moeten klikken en “Unknown source” aanvinken. Hierna zal je de App van Circus kunnen installeren.
 

Circus iOS App

De Circus iOS App is makkelijk te downloaden uit de Apple Store. Anders kan je ook naar de website van Circus surfen en onderaan het Apple Symbool selecteren. Op de volgende pagina kan je dan de QR code scannen. Dan zal de download onmiddellijk starten en kan je wed plezier enkel maar toenemen.
 

Circus App review – Circus App ervaringen

De Circus App is een aanrader als je graag snel en live wedt. De App heeft alles wat het hoort te hebben. Een mooi design, gemakkelijk te navigeren en alles is overzichtelijk. We raden iedereen aan om deze app voor Circus Sportsbook te downloaden. Maak sowieso eerst een account aan, zodat je kan genieten van de bonus als je de eerste maal inlogt op je mobiel.