Belangrijke informatie voor Nederlanders

Circus is momenteel enkel beschikbaar voor onze Belgische spelers. Deze bookmaker beschikt niet over een licentie in Nederland. Hier komt wellicht binnenkort verandering in, aangezien zij wachten op de goedkeuring van hun licentie. Bekijk alle Legale bookmakers Nederland hier voor een degelijk mobiel wedden alternatief!

Circus is misschien wel één van de meest bekende bookmakers van Belgie. Met een naam als Circus verwacht je misschien vele onnozelheden op hun website, maar gelukkig staan er geen clowns & olifanten op je te wachten bij een aanmelding. Vroeger stonden zij bekend om hun vrijgevige promoties met wekelijkse freebets & veel odds boosts. Sinds de wetgeving in Belgie. veranderd is, blijft het enkel bij deze odds boosts.

We nemen een kijkje via onze mobiel, en checken deze site volledig om te zien hoe de Circus app via je telefoon eruit ziet. Mobiel wedden is natuurlijk tegenwoordig één van de meest populaire vormen om bij online bookmakers te wedden. Of je nu een Android, iOS Apple of een andere vorm van toestel hebt, het kan tegenwoordig allemaal.

My Circus app downloaden bij Circus.be


© Circus

Circus App voor Windows, iOS & Android

Gelukkig voor jou is de Circus mobiele App beschikbaar voor elk toestel! Of je nu een Android of een Apple hebt, er bestaat een speciale app voor beide systemen. Het installeren hiervan is natuurlijk ook kinderspel. Heb je een Android? Dan doe je dit:

  • Even de app downloaden via de Circus site (vind je via onze link)
  • Op je telefoon bij instellingen “onbekende bronnen” activeren voor deze Circus APK (“app-myCircusBe-release.apk”)
  • Installeer nu Circus op je mobiel en bevestig met een “OK”

Voor iPhone:

Download rechtstreeks het programma via de Apple Store. Heel simple!

Je moet dus niets speciaals doen om deze op je telefoon te installeren, het is zo gemakkelijk dat je oma het misschien zelfs kan doen. (Onze excuses voor oma’s die zich beledigd voelen door onze vooroordelen. Het was niet onze bedoeling om onze ouderen te stigmatiseren.)

De gewone mobiele versie van de site

Hiervoor moet je natuurlijk niets gaan installeren. Pak gewoon je mobiel bij de hand en surf naar de circus website. Hier zal je ook kunnen zien dat er echter weinig verschil zit tussen dit, en de toegewijde apps. Ben je geen fan van veel zaken op je telefoon te zetten? Dan werkt deze versie ook meer dan behoorlijk. Misschien boet je een beetje in aan snelheid tijdens het plaatsen van weddenschappen, verder blijft alles hetzelfde.

Enkele voordelen van de app tov de mobiele versie?

  • Heel vlot design
  • Soms heb je promoties die specifiek voor de app bedoeld zijn
  • Registreren is heel eenvoudig
  • Een grote focus op gebruiksvriendelijkheid

Hier zie je een voorbeeld van wedden via de mobiele site. We plaatsen een bet op Gent tegen Hoffenheim en zien meteen de odds, + de mogelijkheid om combinatieweddenschappen toe te voegen.

Zo kan je een Circus wedticket gebruiken


© Circus

Onderaan zie je dan ook meteen de winst en de weddenschap die je natuurlijk kan aanpassen naar je wens. De totale inzet is dus makkelijk aangepast, wat de mogelijke winst weer verandert.

Voorbeeld mogelijke winst via mobiele Circus Bet slip


© Circus

Hopelijk weet je nu dat het helemaal niet moeilijk is om mobiel te wedden bij Circus. Wil je nog meer informatie over deze bookmaker? Lees dan onze Circus Review, wij proberen deze natuurlijk ook altijd up to date te houden met alle nieuwste informatie. Veel succes alvast met je weddenschappen.